Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nejepsi cesky porad o vareni. Manuho recepty jsou vesmes jednoduche na pripravu, chutne a v 90% jsou suroviny snadno u nas sehnatelne (staci jen trochu vice v supermarketech hledat, clovek se pak jen divi, co vsechno maji :) ). Navic jeho krasna cestina s Italskym akcentem cely porad jeste odlehcuje a dodava mu jedinecny punc. Navic tvurci maji velmi dobry smysl pro vyber hudby na pozadi. Tohle tady chybelo....bravissimo. A tem chudackum, co tady rozdavaji * nebo ** bych vzkazal, at si zajdou k usnimu, pokud Emanuelovi nerozumi. A navic kamera nemusi stale prece cumet na jidlo, dulezite take je, jak se to jidlo pripravuje. Zamyslete se nad sebou.. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Prace odvazneho filantropa v nejvernejsim duchu altruismu. Zatim nejlepsi pokus o priblizeni prave italske kuchyne co tato zeme pamatuje. Lide ze zemi mluvici romanskymi jazyky maji vzdy tak prijemnou cestinu... . Az bude porad - jak pripravit krutu na Den dikuvzdani to si budeme pekne zacpavat usi. ()

Reklama

Charon11 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření zrovna nemusím, ale na Itala se vydržím koukat od začátku až do konce. Velmi přirozeně vypráví (kouzelnou češtinou) o vaření, prokládá to rodinnými citacemi a příběhy z rodné Elby a dobrými radami (rodinné tajemství...). Pořad jak má být, vynechám ho jen zřídka. P.S. konečně Italové pustili fintu s přidání vody ze špaget do pánve a světe div se špagety konečně chutnají tak jak mají :) Jo a ještě mě moc baví znělka ze seriálu Profesionálové k reklamě na jeden nejmenovaný řetězec-dobrý nápad. ()

mosem 

všechny recenze uživatele

Pořad měl ve svém počátku úžasný rozjezd a byl inspirativní. Po čase se ale vyčerpal z nápadů, kde nedostatek inovativních prvků postavil na zapojování dalších VIP osobností, u kterých ale ne vždy měli šťastnou ruku. I když jsou to mnohdy osobnosti lidsky nebo profesně zajímavé, schází jim potřebná dávka šoumenství. Nicméně v průběhu uvádění pořadu se zde objevila celá řada zajímavých receptů a vychytávek, takže ve srovnání s jinými "vařícími" pořady stále ještě sehrává roli jednookého mezi slepci. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Přestože pořady o vaření, receptáře, rady různých ptáků moc nemusím, musím uznat, že Emanuele je borec. Přístav klidu a naděje mezi hnusně sprostým Pohlreichem a buranským Babicou. Čisťoulinký, příjemný, šikovný a usměvavý. No a jeho čeština? Umím několik jazyků, na dva mám dokonce Mgr. , italština to bohužel není, ale domluvím se a kdybych mluvila tak italsky jako on česky, skákala bych metr dvacet. A při pověstné jazykové nevybavenosti Čechů by to tak měli všichni brát!!!V tom je totiž náš problém s cizími jazyky: většina lidí se víc stydí mluvit cizím jazykem před Čechem než před cizincem, protože cizinec se Vám nikdy posmívat nebude a bude rád za ten favour, co děláte, když mluvíte jeho jazykem. Bezva znělka! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama