Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů tohoto typu, kde konečně vaří někdo, tomu jídlu a gastronomii rozumí a nedělá ze sebe něco, co není. Emanuel je nejenom skvělý kuchař, podle kterého se dá konečně upachtit poživatelná večeře, ale navíc je to sympaťák, na kterého je radost se dívat a nemám chuť si po pár minutách strčit prst do oka. To, že je Ital, navíc omlouvá i jeho chyby v češtině, na což se třeba takový Babica vymlouvat nemůže (jeho "vopejkání, vosmahování" a "dávání tohodle na tohle a tohodle do tohodle" mi rve uši). ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Och jaký balzám vidět konečně v české produkci pořad který naprosto jednoduše a přesně ukazuje to čím je italská kuchyně jednou z nejlepších na světě. Třešinka navíc je přesná italská výslovnost, výběr a popis čerstvých surovin, . Jen kdyby ještě tak šly jednoduše sehnat třeba zmiňované rajčata "San Marcano", sponzor pořadu "M...o" je možná v Praze, v Brně nikoliv tak dobře vybaven. Doporučuji zhlédnout a vyzkoušet. Více počet však dát nemohu, grafika je ostudná, výběr a přínos hostů sporadický. Tak jednu přidám, začíná mi být Manu hodně sympatický, obzvláště jeho humor plynoucí s nedostatečné češtiny. ()

Reklama

mosem 

všechny recenze uživatele

Pořad měl ve svém počátku úžasný rozjezd a byl inspirativní. Po čase se ale vyčerpal z nápadů, kde nedostatek inovativních prvků postavil na zapojování dalších VIP osobností, u kterých ale ne vždy měli šťastnou ruku. I když jsou to mnohdy osobnosti lidsky nebo profesně zajímavé, schází jim potřebná dávka šoumenství. Nicméně v průběhu uvádění pořadu se zde objevila celá řada zajímavých receptů a vychytávek, takže ve srovnání s jinými "vařícími" pořady stále ještě sehrává roli jednookého mezi slepci. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu mám rád, talianske správanie už omnoho menej. Ak by som to mohol porovnať napríklad s reláciami Jaroslava Žídeka, chýba tomu určitá originalita, tematika, Ridi okrem toho, že robí svoju domácu kuchyňu nepriniesol nič nové. Na to, že žije v Českej republike už veľa rokov sa nenaučil ani poriadne jazyk. Dosť rozpačité, pre mňa sa zaraďuje do rady iných, ktorých je ako kvapiek vody v mori. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

S Italem v kuchyni je první kulinářský pořad, který skutečně změnil mé chování v kuchyni. Nabízí poměrně jednoduché recepty na výbornou krmi (máte-li rádi italskou kuchyni, což já ano), které lze následovat. Poslední dobou, zřejmě po vyčerpání jednoduchých „klasik“, se stále častěji dostává hodně prostoru jídlům, jimž už moc nefandím - ústřice, sépie, krevety a podobná mořská havěť si mě nezíská ani chuťově, ani cenově, ani nenáročnou přípravou. Leckdo to ale může vnímat právě opačně a pokud je divák dobře naladěn, místy až přílišná roztomilost hlavního protagonisty může prosvětlit nejedno odpoledne. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama