Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (137)

michellerih 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi je kus chlapa. Kus chlapa v zástěře, který dokáže mnoho s málem ingrediencí. Má osobní kouzlo, charizma, půvab a to, jak láskyplně představuje jídla, jako by to byli jeho vlastní děti, je tak nějak milé, úsměvné i roztomilé. Ačkoliv mám svým způsobem ráda Pohlericha, nejdou ti dva ani v nejmenším srovnávat. Pohlreich naučil Čechy dívat se jinak na ingredience a chování se k receptům. Emanuel Ridi učí lidi vařit poctivě též...ale ještě k tomu se zalíbením, zapálením a radostí. A za to mu děkuji, odvedl skvělou práci! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu, až na cestoviny, nijako extra nevyhľadávam a ani doma nerobím. Ale jednoznačne súhlasím s názorom, že ide o jednu z najlepších resp. najkvalitnejších kuchýň sveta. Emanuel Ridi mi však pripadá ako skrachovaný, veľmi zlý pornoherec zo 70-tych rokov. Sorry, ale fakt. No a keďže v podobných projektoch veľmi záleží na hlavnej hviezde, musím ísť tým pádom s hodnotením nízko. Veľmi nízko. ()

Reklama

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Po několika zhlédnutých dílech přehodnocuji svůj názor ve prospěch Itala. Stále mi pořad přijde poněkud nudný na svou délku, nicméně musím uznat, že jídla jsou výborná, vařená poctivě a z kvalitních surovin. A kuchař Emanuel je sympaťák. Italská kuchyně tu ještě nebyla, ovšem kdyby to bylo trošku svižnější, bylo by to ještě lepší. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro mně je to další nepodařený pořad o vaření. Ze zvědavosti jsem se podíval na díl s Hapkem a žádná sláva to nebyla. Italskému šéfkuchaři nebylo přes jeho šílenou češtinu skoro rozumět, dost drmolil a za chvíli by mě z něj rozbolela hlava, pak olízl vařečku a dal ji do kastrolu, takže fakt o bontonu toho moc neví. Jeho připravené pokrmy, jež zahrnovaly kachnu na pomeranči a sladký dezert, sice nevypadaly špatně, ale rozhodně to nebyl důvod, abych se podíval na příští vydání. ()

sulek 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi je usměvavý a pozitivní, jeho akcent a občasné novotvary jsou pro mě milým zpestřením klasických jednoduchých receptů. Jediné, co mě štve, jsou /podle mě úplně zbyteční/ hosté. Viděla jsem díly s Eliášem a Pawlovskou a opravdu nechápu, proč tam vůbec vystoupili. Obzvláště Pawlovská, ač mi nijak nevadí, se projevila jako totální bluma. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama