Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (137)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Fanúšikom TV-varenia nie som, ale pri prepínaní programov mi stačila jedna minúta, aby som tohto kuchára dopozeral do konca a ešte si ho pozrel aj druhý krát. Vystupovanie má príjemné, nenásilné, netvári sa ako majster sveta, talčeština je osviežujúca a hostia sa do ničoho nepletú, len prehodia pár slov a potichu vedľa konzumujú. A to hlavné, jedlá sú už na pohľad jedlé a pritom nie celkom bežné, kurča v porceláne, minestrone, boloňské lasagne, kto by si nedal... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu, až na cestoviny, nijako extra nevyhľadávam a ani doma nerobím. Ale jednoznačne súhlasím s názorom, že ide o jednu z najlepších resp. najkvalitnejších kuchýň sveta. Emanuel Ridi mi však pripadá ako skrachovaný, veľmi zlý pornoherec zo 70-tych rokov. Sorry, ale fakt. No a keďže v podobných projektoch veľmi záleží na hlavnej hviezde, musím ísť tým pádom s hodnotením nízko. Veľmi nízko. ()

Reklama

V.N. 

všechny recenze uživatele

Velice dobře se na to kouká a velice dobře se to poslouchá. Ale i tak si nedokážu představit že bych podle toho vařil. Olivový olej, čerstvý zázvor, řapíkatý celer, parmezán či sušená rajčata, nejsou rozhodně ingredience které jsem ochotný skladovat v lednici pro případ že mě přepadne mlsná. Zlatý knedle s vejcem, játrová omáčka nebo kerbenejtr. Technicky dobrý, vizuelně dobrý, v našich podmínkách těžko použitelný. 40% víc ani hovno. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Vaření nemusí být jen mechanická práce podle reseptů, ale dá se povýšit i na kumštýřskou činnost. Obzvláště když se pořadu zhostil muž, Emanuel Ridi, který i z této mnohdy nudné práce dokáže udělat fajn záležitost, takže člověk si může jeho pořady natočit a hned si ve své kuchyni vyzkoušet, zda mu to vyjde právě tak, jak ho to učí EMANUEL RIDI. ()

sulek 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi je usměvavý a pozitivní, jeho akcent a občasné novotvary jsou pro mě milým zpestřením klasických jednoduchých receptů. Jediné, co mě štve, jsou /podle mě úplně zbyteční/ hosté. Viděla jsem díly s Eliášem a Pawlovskou a opravdu nechápu, proč tam vůbec vystoupili. Obzvláště Pawlovská, ač mi nijak nevadí, se projevila jako totální bluma. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama