Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předčasně propuštěný trestanec John Brickner (Steve Austin) se vrací do společnosti na žádost ženy své oběti, která doufá ve finanční výpomoc potřebnou k transplantaci sdrce své dcery. John si najde práci truhláře a vyhazovače v baru. V baru potkává Rena (Walton Goggins) a jeho přítelkyni Frankie (Laura Vandervoort), kteří dají Johnovi možnost vydělat si peníze v pouličních zápasech, které nakonec přijme. Reno je agent se spoustou dluhů a vidí v Johnovi peníze. Frankie, Reno a John se postupně stanou přáteli. (Boz)

(více)

Recenze (61)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jak se jinak řekne příběhové klišé? Vždyť je to fuk. V jednoduchosti je krása :) Dejte mi svalnatého plešouna, který rozmlátí držku jiným, pro dobrou věc a budu spokojená.. Jo vlastně já byla spokojená :) Sice ty rvačky vypadaly jak když se ožralové mlátí v hospodě, ale kdo by od takových balvanů čekal, že se budou krýt obličej, ten si kryjou jen holky :D ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Celkem slušné béčko, herecký talent sice ještě není to, co by pro lepší výsledky hromotluk Austin potřeboval, ovšem rozdávání drtivých ran mu jde více než dobře 80%, ale možná ještě zkouknu znovu a přehodnotím. Laura svým šarmem tské ve značné míře dopomohla k lepšímu hodnocení, ovšem sympatických rolí se mohlo najít a nacpat do filmu více. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Po sympaticky béčkovém Condemned to se Stone Coldem vypadalo solidně, přestože jako většina wrestlerů rozdávajících rány ve filmu moc hereckého talentu nepobral. Ale jeho nenucené charisma dobráckého hromotluka táhlo. A hned další film, se kterým se vytasí, je jímavá story o polepšeném muklovi, který se bije za jedno dětské srdíčko a udržení vztahu ‚absolutely hot chick‘ s totálním loserem. Nevadilo by to až tolik, kdyby se v ringu bouchalo o něco přehledněji a hlavně častěji. Vzhledem ke stopáži se prožvaní zbytečně mnoho času, což je v takové žánrovce na pěsťovku do solaru. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Zde mě zaujal sociální aspekt. Každým coulem, urostlý John je pro tyhle postavy jak stvořený a docela mu to i sluší. Totálně uondán plytkostí svého života umí pozdvihnout pěst na ryze ušlechtilý účel. V tom se také námět trochu podobá české víčkové demokracii. Neboť zdraví je i v Americe zboží jako jiné. Na nesolventní nepřispěje ani dolar. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No tak, příběh docela jde, akce žádná, ale bitky celkem slušné. Bavil mě krom skvělého Austina i herec Walton Goggins. V tomhle filmu Austin předvádí svoji obratnost a umění se rvát jao správný chlap. To je asi tak to nejlepší na filmu. Film působí víc než béčkoovitě, ale to nevadí. Hodnotím na 68% = *** ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčať sa začalo 17. októbra 2008 vo Vancouveri. (AdamesWWE)
  • Keď John (Steve Austin) vyberá z vane Veroniku (Lynda Boyd), je možné si všimnúť stojaceho člena štábu vedľa Frankie (Laura Vendenvoort). (Johnny.ARN)
  • Aby bitky pôsobili realistickejšie, obsadili tvorcovia skutočných MMA zápasníkov. Jednému z nich, Paulovi Lazenbymu, počas nakrúcania Steve Austin zlomil nos. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama