Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předčasně propuštěný trestanec John Brickner (Steve Austin) se vrací do společnosti na žádost ženy své oběti, která doufá ve finanční výpomoc potřebnou k transplantaci sdrce své dcery. John si najde práci truhláře a vyhazovače v baru. V baru potkává Rena (Walton Goggins) a jeho přítelkyni Frankie (Laura Vandervoort), kteří dají Johnovi možnost vydělat si peníze v pouličních zápasech, které nakonec přijme. Reno je agent se spoustou dluhů a vidí v Johnovi peníze. Frankie, Reno a John se postupně stanou přáteli. (Boz)

(více)

Recenze (61)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jak se jinak řekne příběhové klišé? Vždyť je to fuk. V jednoduchosti je krása :) Dejte mi svalnatého plešouna, který rozmlátí držku jiným, pro dobrou věc a budu spokojená.. Jo vlastně já byla spokojená :) Sice ty rvačky vypadaly jak když se ožralové mlátí v hospodě, ale kdo by od takových balvanů čekal, že se budou krýt obličej, ten si kryjou jen holky :D ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ať žije americký korekční systém! Usvědčený vrah s vizáží Médi Bédi vyleze po pár letech z krymu se srdcem na dlani a charakterem Mirka Dušína. V záchvatu sebezpytování rozbije v ilegálních zápasech držku několika hustě vytapetovaným negrům, portorikáncům a jiným obtloustlým romantickým týpkům, aby naškrábal pár mrzských dolarů na operaci rozkošňoučké dcerušky chlápka, kterého zabil. K tomu si přidejte úžasnou choreografii sumo soubojů ve stylu :" Tak, teď vysmahnu jednu já tobě, teď vypáliš jednu ty mě a to budeme dělat napřeskáčku tak dlouho, až zjistíme, kdo má tu vyholenou palici tvrdší... A pokud se hoooodně sehneš, třeba tě kopnu i do kolena..." Nicméně proti Universal soldiers 3 a Dangerous man pořád výpravný akční klenot!! ()

Reklama

tahit 

všechny recenze uživatele

Zde mě zaujal sociální aspekt. Každým coulem, urostlý John je pro tyhle postavy jak stvořený a docela mu to i sluší. Totálně uondán plytkostí svého života umí pozdvihnout pěst na ryze ušlechtilý účel. V tom se také námět trochu podobá české víčkové demokracii. Neboť zdraví je i v Americe zboží jako jiné. Na nesolventní nepřispěje ani dolar. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No tak, příběh docela jde, akce žádná, ale bitky celkem slušné. Bavil mě krom skvělého Austina i herec Walton Goggins. V tomhle filmu Austin předvádí svoji obratnost a umění se rvát jao správný chlap. To je asi tak to nejlepší na filmu. Film působí víc než béčkoovitě, ale to nevadí. Hodnotím na 68% = *** ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Slabá choreografia zápasov. Ale tak čo by sme chceli od 110+ kilových dvojmetrových chlapov. Nebudme smiešni. Dej nič moc, ale akcia bola pekne dávkovaná, až na poslednú pol hodinku, kde sme sa viac zaoberali osudmi postáv a na boj neostalo miesto. Austin schopný, ksichty v ringu hádzal kvalitne. A hviezdička za rozkošnú Vandervoortovú, ktorá je vážne veľmi silno sexi a ma vážne skvelý zadok. 2 z 5 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Keď John (Steve Austin) vyberá z vane Veroniku (Lynda Boyd), je možné si všimnúť stojaceho člena štábu vedľa Frankie (Laura Vendenvoort). (Johnny.ARN)
  • Aby bitky pôsobili realistickejšie, obsadili tvorcovia skutočných MMA zápasníkov. Jednému z nich, Paulovi Lazenbymu, počas nakrúcania Steve Austin zlomil nos. (AdamesWWE)
  • Natáčať sa začalo 17. októbra 2008 vo Vancouveri. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama