Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Asi je nad moje lidské chápání jak se podobné seriály dokáží stát tak rychle masově oblíbené. Mám ráda humor a to i humor černý, ale seriály kde humor je hlavně na bázi sprostých slov nebo fekálii, není prstě zrovna můj šálek čaje. Občas na podobné seriály kouknu, sem tam se i dobře zasměju a některé se mi i celkem líbí (Futurama, Griffinovi), ale osobně spíš vyhledávám jiné typy humorných animovaných seriálu (Simpsonovi). ()

nerow 

všechny recenze uživatele

1. série - Chvíli to trvalo, ale nakonec jsem si zamiloval všechny postavy. Tvůrci se dali moc záležet při vymýšlení charakterů. Však aby ne, když na nich stojí celý seriál. Snad jen Sterling mohl možná vypadat trochu jinak. Animace tomu nádherně sedí. Sice v pilotu neměly zvládnutý lip sync, ale v dalších episodách to bylo už v pořádku. Měl bych akorát výtku k tomu, že spousta episod se tvářila nedotaženě. Jak kdyby se násilně musely prostříhávat nějaké scény, nebo je přímo ubírat. Aby splnily stopáž 20 min. 75% 2. série - Málo kdy u seriálů čekám v další sérii zlepšení od té první. Druhá řada pokročila v kvalitě o několik tříd. Skoro všechny neduhy z první řady nechala za sebou a to ohromně prospělo. Celá dějová linie v 2. sérii byla naprosto famózní. I ty akční scény byly moc povedený. Snad jen ty odrážející kulky na pracovišti si mohly pro tentokrát odpustit. A třetí řady se vůbec nebojím a tvůrcům moc věřím. Opět čekám zlepšení. 90% ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nejlepší zpracování tajných agentů, co jsem kdy viděl. Ani na chvilku se nenudíte protože super hlášky vás bombardují téměř každou vteřinu, je to zábavné a pro mě jeden z nejlepších seriálů. Mimochodem to opravdu není pro děti, přesně jak je řečeno na začátku každého dílu. Seriál si nechodí pro sprostý slova a nechutnosti daleko. Takhle nějak si představuju vtipného Bonda, kterého mi zatím nabídl pouze Kingsman ve filmové podobě. Hudba je výborná a dabéři pasují přesně do svých postav. Kresba je moc vydařená, všechny postavy jsou povedené, prostě radost sledovat, určitě můžu doporučit, zábava je zaručená. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zásadní informace - nehodnotit a ani nepřestat sledovat po prvním dílu. Během druhého již zpozorníte - a od třetího se začnete spokojeně tlemit. Vhled do zvláštního houmra tvůrců potřebuje svůj čas. Seriál je obzvláště vhodný pro kvalitní angličtináře, protože kadenci hovoru či břitkost jazyka titulky nedokáží vystihnout, případně vy nestíháte čísti je. A bykoz já ingliš docela gud, ale not zas tak veryvel, sem fpyčy. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Vtipný a satirický seriál s vtipne podaným čiernym humorom a sexi agentky. Prevážna väčšina je vydarená. Druh animácie mi neprekáža. Coolová zvučka. Avšak od 8. série to dostalo nový layout, hneď mi to bilo do očí, príliš veľa detailov, aj vo zvučke tá chôdza bola presnímkovaná a takisto farebné pruhy, neviem načo tam kydli tie textúry. Nemá to ten pôvodný drive a nádych retro grafiky, taktiež prehnane začali používať 3D. Neviem prečo čo je dobré musia meniť. Chápem aj to, keď scenáristi vyhorejú, ale keď je raz dobre postavený námet, nemá sa to čo meniť. 8. séria a neskoršie sú už mimo realitu. Do 7. série to mohlo pokračovať vlastne donekonečna. Neviem čo to autorov napadlo, spraviť Archera pomaly na všetky štýly (Archerov sen, ostrov, vesmír), vezmeme všetky postavy a dáme ich do nového prostredia a času, fakt geniálne. Už čakám, kým z nich spravia SG-1 tím.. Ale vesmírna séria bola vydarená (keď odmyslím pôvodný námet), nebolo by vôbec zlé keby spravili obdobný animovaný scifi seriál. Musím pochváliť výborný český dabing, na ktorom si dali evidentne záležať, aj keď niektorí vyčítali tvorcom preklad, v podaní M. Holého, J. Zenáhlíkovej, M. Steinmasslovej a ďalších. Réžia Kateřina Březinová. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • Nahý Barry / Dutch (Dave Willis), který je kyborgem, v baru plném motorkářů řekne: „...so I need your clothes, your boots and your motorcycle,“ tedy „Potřebuju tvoje šaty, tvoje boty a tvůj motocykl.“ Ve scéně nechybí country muzika a výsměch motorkářů. Tuto frázi řekl, Arnold Schwarzenegger jako Terminátor ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991). (Rominator)
  • Tvůrce a hlavní scénárista seriálu Adam Reed propůjčuje svůj hlas postavě Raye. (Tom Riddle)
  • V časopisech, které postavy v seriálu čtou, jsou obvykle naznačené zápletky budoucích dílů. (Tom Riddle)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama