Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

klida 

všechny recenze uživatele

Zatím ve mně převládá zklamání, v místech, kde bych se měl smát, se nesměju. Čekal jsem o hodně víc ironie a taky, že hlavní hrdina Sterling Archer bude o trošku chytřejší. Navíc mě dost štve Archerova matka. Na druhou stranu si myslim, že jsou dobře rozvrženy charaktery, hlavně mám rád postavu Woodhouse, plus je znát rostoucí kvalita dílů. (Zhlédnuto 6 dílů, 15/02/10) Po 3. sérii: Je fajn, že se vrátil Woodhouse, ale jinak je to návrat do šedi premiérové sezóny, což je škoda, protože druhá řada byla lepší než první a třetí dohromady. ()

Bingos 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju Sterlingův charakter. Archer je něco jako mix mezi Hankem Moodym, Benderem B. Rodrigezem a Petrem Griffinem, a dělá co může snad jen proto, aby parodoval všechno co mu přijde pod ruku, v čele pak samozřejmě se špionážními filmy a obdobím studené války. Zaměstnanci agentury ISIS jsou pak přehlídka těch nejujetějších, na alkoholu, sexu, drogách a jiných fetiších závislých individuí, kteří v nekorektnosti a bourání všech tabu za Sterlingem ani trochu nezaostávají. Tenhle bizarní nevyspěle dospělý humor, který podpírá hromada running gagů (kam se hrabe HIMYM, na tohle se vyloženě vyplatí dívat popořadě), se mi brutálně trefuje do noty, takže po chvilce, než jsem se trochu rozkoukal a dostal se na jeho vlnu, nadšeně Archerovi napaluji absolutní hodnocení a pěstuju si závislost (seriál se vyplatí sledovat tak do šesté série) ()

Reklama

Mira90 

všechny recenze uživatele

Zatímco si užívá, agent Sterling Archer, krycí jméno Vévodkyně (matka toho psa vážně milovala), nejlepší tajný agent na světě, kosí jednoho nepřítele za druhým. A ještě rychleji hláškuje. Stejně jako další skvělé postavy, Lanou Kane počínaje a Pam Poovey konče. Je to třeskutě zábavné, sprosté, kreslené, a jak se praví v titulcích: ,,Tento seriál rozhodně není pro děti." ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Perfektní černý humor, brutalita, sarkasmus, rasismus, perverznost a Sterling Mallory Archer, vedle kterého nějaký Barney Stinson vypadá jako zosobnění trapnosti ( ne, že by v posledních sériích HIMYM nebyl ). Taková je hlavní náplň seriálu, tudíž zlepšit to už ani nejde a na hodnocení není co řešit :-) ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Výborná, místy hodně absurdní, zábava postavená na postavách, kde každá z hlavních postav představuje rozdílného magora a vzájemně se doplňují a tvoří tak nejhorší špionskou organizaci všech dob. Humor s jakým jsou děj, scény i jednotlivé vtipy vystavěny mi naprosto vyhovuje, seriál navíc paroduje můj oblíbený žánr. Až do konce páté série jsem nezaznamenal výraznější pokles kvality, takže i přes naprostý dějový odklon v páté sérii, který byl zábavný a zajímavý, panuje stále spokojenost. Jako nejsympatičtější postava se mi jeví bláznivá sekretářka mající miliardy a zamčeného ocelota v obrovském domě. Šestá řada nezklamala, nebyla sice tak dobrá jako ta předchozí, ale i tak držela svůj standart vysoko. Úroveň řady sedmé byla velmi průměrná a seriál již nedokázal moc zaujmout. Za to osmá řada naprosto odbočila do noirových retro vod a byl to zásah do černého. Vtipná a nevyzpytatelná jízda jako na začátku seriálu. I devátá řad potěšila, změna postav i prostředí vyšla na výbornou. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • Nahý Barry / Dutch (Dave Willis), který je kyborgem, v baru plném motorkářů řekne: „...so I need your clothes, your boots and your motorcycle,“ tedy „Potřebuju tvoje šaty, tvoje boty a tvůj motocykl.“ Ve scéně nechybí country muzika a výsměch motorkářů. Tuto frázi řekl, Arnold Schwarzenegger jako Terminátor ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991). (Rominator)
  • V časopisech, které postavy v seriálu čtou, jsou obvykle naznačené zápletky budoucích dílů. (Tom Riddle)
  • Ve 3. sérii ve 4. epizodě s názvem „The Man From Jupiter“ se objevuje postava Burta Reynoldse, kterou i sám namluvil. (Rominator)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama