Reklama

Reklama

Prokletí domu Winchesterů

  • USA Haunting of Winchester House
všechny plakáty
Trailer

Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Stále častěji zjišťuji, že s odstupem času a s novým pohledem na věc u mě dochází ke značné úspoře hvězdiček. U tohoto hororu jsem vůbec nepřišel na to, proč jsem ho před časem ohodnotil třemi kousky. Sám před sebou bych si toto rozhodnutí nedokázal obhájit, protože film byl po všech stránkách slabý, děj byl předvídatelný, závěrečný zvrat byl značně neoriginální (tím chci říct, že už jsem ho viděl v mnohem lepším provedení) a celkově jsem se nudil. Jedna hvězdička proto musí bohatě stačit. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Duchařiny se mi začínají čím dál víc líbit.Tohle mě fakt mile překvapilo.Úplně neznámí herci, ale film docela solidní.Fakt mrazivý, ale dobrý horor od naprosto neznámých tvůrců.Kdybych neviděl filmografii Marka Atkinse, tak se na tohle radši ani koukat nebudu.Je vidět že když chce tak všechno jde.70% ()

Reklama

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

Perla mezi nepovedenými filmy. Parádní duchařský příběh, skvělá pointa, duchařská atmosféra a nečekaný konec. Pokud jste milovníci klasických horrorů, kde vám nahání strach a mrazení v zádech atmosféra starých domů, duchové a staré prokletí, budete nadšeni i zklamáni zároveň. Film táhnou dolů mizerné efekty a bídné herecké výkony, jakož i nepropracovanost scénáře. Hodnocení některých uživatelů nechápu. Hold pokud se dnes ve filmu neřežou ruce, nohy, či jiné údy, netečou potoky krve a nevyvrhávají se vnitřnosti lidských útrob, tak se pravděpodobně podle některých uživatelů nejedná o horror. Já si ale myslím pravý opak a vyjma výše uvedených nedostatků tohoto snímku mohu všem staromilcům Prokletí domu Winchesterů směle doporučit. Domnívám se, že kdyby produkce disponovala vyšším rozpočtem, kvalitnějšími herci a snad i zvučnější režií, mohlo by jít o pořádně povedený film s celosvětovým věhlasem. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Podobné typy hororů měly své místo tak v 80.-90. letech. Ne že by v současnosti byly špatné, tomuto schématu už jen jednoduše odzvonilo. Rodinka se nastěhuje do tajemného domu a ten je plný duchů, kteří jim znepříjemňují život. To už v současnosti nikoho neohromí, pokud ovšem tvůrci nepřijdou s nějakou zajímavější zápletkou. Původně jsem chtěl udělit dvě hvězdičky, avšak za poměrně nečekaný závěr přeci jen jednu přidávám. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Já už jsem asi tak zkušený filmový divák, že odhadnu snímek v prvních třech minutách, ač tento bych pasovala spíše pod kanadskou tvorbu, pro kterou jsou typická právě naprostá hororová ne béčka, ale zetka. Ubohá variace na The Others s Kidmankou. Kdo dá tomuhle tři a více hvězd, toho vyděsí i plíseň na nivě. Perlička na závěr, kterou by chtěl každý slyšet v kvalitním hororu: "Drakeu, tohle nebude asi člověk." - "Asi ne". ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama