Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Jediný rozdíl mezi Macabre a "novou krví" je ten, že Macabre je řemeslně horší (strašné postsynchrony), než jeho bratránkové. Brutální je to teda až na půdu a místy mi Darah připomínala i hongkongské Cat III (The Untold Story - a to nejenom postavou řezníka). Prozatím nejkrvavější horor roku. Alespoň do té doby, než k nám připlavou piraně! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle pohoštění je bude sakra mrzet. Skupinka mladých přátel v noci pomůže údajně okradené dívce, která se odvděčí tím, že partu představí své děsivě se tvářící matce s jehlicí ve vlasech. Ta jim poděkuje svérázným způsobem. Úsměvně svázaní se brzy proberou, aby pochopili, že tahle noc bude ještě hodně krvavá. Zbytek je rána doslova morová. Vše je hodně šité v poklusu, máloco dává smysl, je to prázdné a zbytečné, dramaturgie naprosto selhává. Když se tvůrci dostanou do úzkých, vymyslí první šílenost, která by mohla děj posunout o scénu dopředu. Když už se naši hrdinové dostanou z toho nejhoršího, dělají kroky, u kterých by i američtí studenti z podobně tupých vyvražďovaček kroutili hlavou. Když budu chtít vidět řezání a sekání, zajdu si do řeznictví, bude to větší adrenalin. Herci jsou mizerní, amatérští, asijsky přehrávající. Pánové tu jsou za uřvané posery, když se navíc na scénu dostane banda policajtů, je úplně zle. Postavy se v poli obětí pohybují nesmírně zvláštně, divák nemá přehled o tom, kde jsou a jak na tom jsou. Jedna druhou zachraňuje na poslední chvíli, aby to o pár minut později hodně komicky odskákala. Ještě, že někdo vynalezl střih, že? ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

V rámci exploiterů toho už moc originálního vymyslet nejde, což si určitě řekli i kluci z Asie a tak se na originalitu vysrali a zaměřili se na další důležitý aspekt... Na brutalitu... A tady se kluci rozhodně neupejpali... Rozřezaní motorovou pilou, usekané ruce, uřezané hlavy, podpatky zaražené v oku a další a další lahůdky čekají na diváka v tomhle příjemném kousku... K tomu doslova hektolitry krve, poměrně velký počet slušně hrajících obětí a sem tam i napínavá atmosféra... Co více si přát? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela síla. Nečekal jsem moc ale dostal jsem poměrně brutální ujetost která mi připomínala Hranici smrti. Krev a gore je na maximílní urovni a některý scény byly fakt drsný, stejně jako atmosféra která se dala krájet. Scéna s motorovkou mě dostala. jen škoda že ti uchyláci, byly takový....No debilní neuměly hrát a navíc ta hlavní co kulila neustále oči mě děsně iritovala. Ale jinak spokojenost. ()

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Už nikdy v životě indonéské filmy. Copak jsem tu jediná, kdo dal odpad? Krve dost, ale nad chováním postav jsem jen koutila hlavou. Matička jako ze škatulky si asi šlehla trochu vážnosti a synáček vypadal jako když právě vypadl z Blada. Nelogické, trapné a hlavně o ničem. To není film, to je komunální splaška. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Shareefa Daanish si zahrala úlohu Dary už druhý krát. Prvý krát sa predstavila v krátkometrážnom predchodcovi tohto filmu Dara (2007). (beso74)
  • Shareefa Daanish, ktorá stvárnila pani Daru, je narodená 21.6.1982, kým Imelda Therinne, ktorá hrá jej dcéru Mayu, sa narodila 19.5.1982. Maya je teda od svojej filmovej matky v skutočnosti staršia o jeden mesiac. (Karamanlis)
  • Herečka Julie Estelle musela pri príprave na svoju úlohu pribrať niekoľko kíl. (beso74)

Reklama

Reklama