Reklama

Reklama

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak z mého pohledu nejde o takový průser, jakým byl Shark Night 3D, ale o žádný zázrak se taky nejedná... Přijde mi, že za posledních pár let jsou animal horory jeden jako druhý... Banda neschopných a hlavně nesympatických teenagerů, žádný děj, pitomé dialogy, které na druhou stranu působí, i když nechtěně, neskutečně vtipně a dost slabé digitální efekty... Bait prakticky všechno tohle splňuje, ale na druhou stranu jsem se celý film docela bavil a prostředí supermarketu plného mrtvol je příjemné, takže na jedno podívání, proč ne... Ale i tak, co se týče Austrálie a žraloků, dal bych přednost The Reef. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Typický příklad čtyř metrové ptákoviny, která svou digitální facce liftovou úpravou vzbuzuje strach, ehm. Když nás náhodou zalije Tsunami, jakože je to hodně reálné, ale fakt hodně (určitě) a jste náhodou v Kauflandu, či Tescu nebo iném žracím (já zvracím) landu jste tzv. v piči! Proč? No protože taková velká vlna sebou veze velké příležitosti. Mistr Verbal (promiň, že tě beru zase jednou do huby) má opět jednou pravdu, těma chujovinama (že příběhem) bych opravdu nejraděj nakrmil velkou bílou svini a nejenom jednu. Já z bůže vůle král, hlava pomazaná (jo jo) to srovnám z "Útokem z hlubin" co byl teprve nářez (doporučuju, když už tohle se Vám uchyloprdelníci líbilo). Mně tenhle velký, bílý, "vychytralý" krocan za koule naštěstí nechytil. 1/10 ()

Reklama

Lucasion odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu špatné. Příště až si budu vybírat film o žralocích, tak si budu vybírat mnohem pečlivěji. Mě se líbil nápad, že obří Tsunami, která zaplaví celé město, a jeden supermarket, přiveze sebou žraloky. Ale pravda je, že tohle byl tragický film od začátku do konce. Možná prvních pět minut to ještě bylo ok, pak se vynořil obrovský digitální mořský zabiják a já věděl, že jsem udělal špatně. Několik scén je vyloženě vtipných a já měl pocit, že koukám na komedii než na horor. Možná je Bait parodie a jen to tady není napsané v žánrech. Jinak si mnoho scén nedokážu odůvodnit. Digitální scény se žralokem jsou opravdu strašné. Herci ač neznámý, tak vcelku sympatičtí, to se musí nechat. Ale ty dialogy, které vedou, a jejich chování je naprosto vedle. Příběhově se ani vyjadřovat nechci, protože jakmile svalnatý mladý frajírek se dostane k brokovnici, tak si sám zahraje na eliminátora žraloků. Toť vše. Scéna s brněním z nákupních košíků mě taky dostala. Nerad to říkám, ale tohle bylo fakt příšerný. (9 %) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Trocha mi to zápletkou pripomína Chobotnicu s Treatom Williamsom – strašidelný, prerastený morský živočích sa nepravdepodobne ocitne v absurdnom, preňho atypickom cudzom prostredí (ktoré v pôvodnom stave obvykle býva bez jedinej kvapky vody), ktorý práve prepadli agresívne ozbrojené osoby za účelom obohatenia sa. Tým sa však akákoľvek podobnosť s Chobotnicou končí. Už ona pre mňa nebola žiadny zázrak a toto je ešte horšie. Z hercov spomeniem snáď iba Juliana McMahona a Martina Sacksa. Aj oni sú síce slabí, ale oproti neviditeľnému zvyšku kastingu je to predsa len aspoň pár tvári, ktoré dokážu v unudenom divákovi vyvolať aspoň nejakú emóciu. Vizuálna stránka je dosť úbohá (obchod vyzerá ako trochu väčšia večierka na vašom sídlisku, triky sú príšerné - hlavne posledné sekundy). Čo-to zachraňuje atmosféra, pekný žralok a originálne prostredie – zatopený obchod je niečo, kde by ste tohto tvora skutočne nečakali. Niektoré scény z toho celkom šikovne a dobre ťažia. Ale fakt ich nie je veľa. Zaujímavé je tiež to, SPOILER aké prekvapivo veľké množstvo postáv nakoniec prežije SPOILER. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ano, je to značně natvrdlý film s množstvím idiotských scén a dialogů, efekty taky nestojí za moc (hlavně zpočátku, pak už to docela šlo), ale co bychom nechtěli? V rámci zvířecích (žraločích) hororů to je rozhodně nadprůměrný kousek (o dva roky starší The Reef je sice lepší, ale sračkoidních filmů se žralokem je nespočet). Bait určitě dokáže nenáročnýho diváka a fandu žánru zaujmout. Některý sharkscény se povedly, napětí je taky na celkem slušný úrovni, ale hlavně je to vcelku netradiční podívaná v netradičních prostorech za netradičních událostí... Což o to, v negativech bychom se mohli pitvat dlouho, ale proč to brát tak vážně a film si prostě jen neužít s tím, co ho dělá zajímavým? 60% ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama