Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

castor 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka je fajn, člověk si sice na předchozí dva díly mockrát nevzpomene, ale norská příroda udělá své, parta mladých přátel na porážku nepůsobí úplně pitomě, takže není důvod si myslet, že to bude úplně ztracená hodinka a půl. Ve finále vlastně docela je. Z kůže strachem rozhodně nikdo vyletí, hrůzou nad absencí logiky možná ano. První škoda, že se vytratil sníh. Druhá škoda: chybí postava, které můžeme fandit, další a určitě ne poslední škoda: naháněné, schovávané, zabíjené schází dravost a údernost. Leccos se děje mimo kameru, o atmosféře si můžeme nechat jen zdát. Dvě až tři hvězdy.. tak si vyberte!! ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Totální shit, který nesahá jeho předchůdcům ani po nehty. První dva díly rovněž nebyly vrcholem žánru a spadaly do nezábavné šedi evropských vyvražďovaček. Třetí díl ovšem totálně zklamává i na poli evropské hororové tvorby. Totálně debilní scénář, nelogičnosti a neuvěřitelně natahovaná stopáž. Mizerně zahrané a totálně amatérské, srovnatelné s našim Zahradníkem. 10% ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Rozhodne nie také zlé, ako sa o tom hovorí. Uznávam, že séria Fritt Vilt má s každou časťou klesajúcu kvalitu a dokonalosť prvého dielu už asi nedosiahne ani x-té pokračovanie, ale stále je to aspoň zábava. Pobehovanie po nórskych lesoch malo naozaj spád aj napriek predvídateľnosti, keďže sa však jedná prequel nemôžem mu to vyčítať. Len po prvých piatich úvodných minútach sa niekde vytratilo napätie a neukázalo sa až do konca filmu. Stále však o triedu lepšie ako súčasné americké slasher horory typu Prom Night, Bloody Valentine, Friday The 13th remake a pod. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Jelikož se děj odehrává před prvním a druhým dílem, je už zpočátku jasných pár věcí ... určitě že útočník na konci přežije, takže takové scény, kdy ho jakože sundají a on někde nehybně zůstane, nejen že neplní účel, ale jsou bezvýznamné. Pak se také bohužel vytratilo kouzlo našeho zabijáka, kdy místo charakteristického krompáče a zahalení v kožešině, má pouze obyčejný hadry a vypadá jako každej druhej vandrák. Prostředí je hezké, stejně jako v prvních dílech, ikdyž sníh tu prakticky žádný není. Každopádně atmosféra i jednoduchost a surovost vražd zůstala zachována a ikdyž je to slabší než předchozí díly, pořád jde o slušněj vyvražďovák. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Zatímco první dva díly byly precizně odvedená filmařina, chytrá, ironická, nad věcí, kde zabíjení mělo smysl, koule a napětí, v trojce k dojde k jedinýmu uvěřitelnýmu mordu a to filmu samotnýho rukou jeho tvůrců. Pokračování Kubrickovy Lolity taky asi není tahle stránka http://www.themetart.com/. Otevřít dveře od záchodový kabinky na pánských hajzlech čtvrtý cenový někde v Nuslích po půlnoci znamená vidět jinou nahotu než otevřením dveří do koupelny Scarlett Johansson. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama