Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nevim, pořád přemýšlim, jestli to brát jako obyčejnou béčkovou vyvražďovačku a nebo jako zprznění série, kterou mám fakt rád. Verze A by znamenala průměrný hodnocení, jelikož je to celkem ok slasher, sice žádnej zázrak, spousta stupidit, ale takový slashery obvykle bývaj, nicméně při verzi B bych musel být teda o hodně přísnější a možná bych i poslal Sandemosemu dopis s řemenem, ať si nařeže sám, i když bych to teda s radostí udělal já sám, ale do Norska se mi kvůli tomu moc nechce. Tenhle prequel je totiž fakt stupidnost sama, nejzábavnější jsou pak tradičně teleportace vraha z jednoho okraje lesa na druhej během pár sekund a je fakt drzost dělat tady na konci návaznost na prvni Fritt Vilt. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Trojku bych zařadil do klasického průměru, kdy se na nás valí informace, jak to ve skutečnosti bylo s vrahem v mládí a postupně v dospělosti. Sice honidba po krásné přírodě super (něco jako Rambo), ale nějak mě to do té "severské trilogie" prostě nepasovalo. Sice škoda, ale furt tam ta nějaká úroveň byla. 55% ()

Reklama

Molly 

všechny recenze uživatele

Když louhujete stejný sáček čaje už potřetí, nečekáte od něj zázraky, i když... určité naději, že se alespoň něco málo z oné chuti a voňavého aroma prvního hrnku uchová, se člověk neubrání. V případě třetího louhování fritt viltu však naděje umírá během patnácti minut, a jazyk se pere s nepříjemnou pachutí. Ty tam jsou sympatické postavy, napětí a tragický rozměr jedničky, vytratila se i (ne)příjemná bu-bu atmosféra dvojky a nebohý divák se nestačí divit - co má tenhle paskvil vlastně s původními filmy společného? Nějaké čtyři záběry na starý známý hotel a vraha se znamínkem na tváři, který ale řezníkovi z hor nesahá ani po kotníky. A to nemluvím o tom, že děj je zasazen snad na podzim(?), takže nic fritt, cold ani mrazivého nečekejte (a už vůbec ne atmosféru). Nechcete-li si zkazit chuť, téhle exkurzi do mládí budoucího vraha s krumpáčem se vyhněte. Já si jdu znovu pustit jedničku. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Haremhabzial seria Fritt Vilt /nassky Ledova Smrt/ ubera v klasicky vychodenych hororovych slapajach : najlepsia je jednicka, slusna, ale slabsia dvojka a primitivna trojka. Akurat, ze Fritt Vilt 3 nie je az tak primitivne. Lesna vyvrazdovacka po norsky stale funguje, zamrzi len, ze strasidelna atmosfera je tatam, a po hereckych vykonoch ani chyru, ani slychu. Skoda, Fritt Vilt z roku 2006 sa mi pacila. 65 % ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jenom to počasí se změnilo, jinak je to prašť jako uhoď, takže pokud se vám líbila jednička, mělo by to tak být i s trojkou. Já ocenila především fakt, že z toho udělali prequel, páč dvakrát nemusím, když nejednou rozcupovaný tyran dokola vstává z hrobu. Herecké obsazení nic moc, ale co si budem povídat, to, s vyjímkou Ingrid Berdal, bylo na tu ránu krumpáčem zralé už od prvního dílu. Tak fofrem do Norska, než zase začne sněžit. A ono začne... 50% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno