Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Celkom slusna hovadina, ktora od prveho dielu zazila brutalny prepad smerom dolu. Otrepany namet, vykon M. Lawrenca priemer, v podstate vobec nechapem, na co je dobre tocit taketo shity. Ak si niekto pod tymto predstavuje "zabavu", tak to sa s radodostou postavim bokom. Dakujem, neprosim. 0%. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Ako pochovať podpriemernú komediálnu sériu? Kto to tuší? Aha, tam vzadu sa hlási scenárista Matthew Fogel, ktorý tentoraz napiekol riadne silnú dávku. Policajt a jeho problémový syn lomka najvačší rapper z okolia - mimo, dokonalý hlavný hrdina pre ktovýkoľvek film z blaváckeho podsvetia, s Rytmusom by to bola úderná dvojka - sú nútení poopraviť svoje vzájomné vzťahy a nastúpiť na dievčenskú školu. Bábinkovský humor a výchova ala big momma style sa snúbia so zápletkou utajovanej identity a polomafiánskymi truhlíkmi, ktorí idú Bábince a Charmaine - to meno sa teda FAKT podarilo - po krku. Aký otec, taký syn je dúfam posledným klincom do rakvy celej série. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Evidentně se udělal krok zpět a film si odpustil extrémy. Nicméně už to nefunguje. Obzvlášť, když si vezmu jak hnusně (a nevtipně) v masce “syn” vypadá. Přece jen ten moment potenciálního vtipu “stará bába není stará = zvládá fyzicky co by neměla” v jeho případě logicky vůbec nefunguje. Mělo zůstat jen u prvního filmu. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

V konkurenci dnešní zásoby komedií nemá 'Big Momma' prakticky naději na úspěch. Může být tlustá jak chce, ale křečivost celého filmu tím nenapraví. První díl splňoval jisté zásady humoru, ale tady je to spíš celá řada zbytečných a ohraných scén, které diváckému oku příliš nezavoní. A že k tomu tvůrci přilepili mladou verzi Velké mámy je víceméně na škodu. Tudíž má celý film pár světlejších momentů, zbytek stojí bohužel za prd. [30%] ()

papez12 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne stupídne, bez myšlienky, len vykrádanie predchádzajúcich nápadov a mixovanie rôznych nápadov z iných filmov. Odpad medzi krimi-komédiami, prepadák Martina Lawrenca. Dokonca to nie je ani smiešne. Človek vie už na začiatku filmu ako to dopadne, kto sa s kým dá dokopy. Hudba k filmu tiež veľmi zlá. Keď to porovnávam s Niekto to rád blond, tak toto je fakt neskutočný shit. Ale niekomu takýto štýl môže vyhovovať, ja osobne som ľutoval hodiny a pol môjho života. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)

Reklama

Reklama