Reklama

Reklama

Umbrella Academy - Série 3

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Tým je zpátky v akademii a čelí nové partě sourozenců Hargreevesových. Ve městě začíná rozsévat chaos tajemná síla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (42)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda věčného natahování a vyloženě devastujících dialogů týkajících se Vanyiny transmutace v nesympatického klučinu. Jakékoliv vztahové rozhovory nudí až ke spánku a první polovina by se bez Pětky a jeho linky nedala vydržet. Bizarní to oproti komiksu není ani náhodou. To je jiný level šílenství který Way a Bá umí jako nikdo jiný. Scénáře by zasloužili větší péči, ale jestli je tohle poslední řada tak budiž bylo to docela neotřelé a fajn. ()

nash. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už zkáza světa nestačí, nastupuje zkáza celého vesmíru. A hrdinové si přitom najdou čas řešit i své osobní problémy a traumata. U linie Vanya/Victor je po celou dobu vidět jak moc na sílu je tam vecpaná a jak moc to v přepisovaném scénáři nelícuje. Přesto jsem i tentokrát spokojen a s touhle partou podivínů si to užil. Je až s podivem jak moc mi postavy, které se mi na počátku první řady zdály nesympatické, přirostly k diváckému srdci. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Not so guilty pleasure. Na jednu stranu zůstává Umbrella nadprůměrnou zábavou plnou vynikajících audiovizuálních nápadů a momentů, na tu druhou je to docela repetitivní a někdy až příliš výplňová záležitost, u které bych formát weekly epizod fakt nedal. Jako binge mi to ale překvapivě dost vyhovovalo, i díky tomu, jak mě třetí série nakonec vtáhla a kolikrát mi udělala radost, tak dávám celku slabších 7/10. Škoda, že se nepovedlo přimíchat do toho víc bizárů jako ze druhé série (missing Švédy), snížit počet epizod na 7-8 a přijít s novou zápletkou - pak by to totiž klidně mohlo být na současné špičce komiksové tvorby. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první i druhá řada jsou pro mě špičkou komiksových seriálů a trojka slibovala, že se na tom nic moc měnit nebude. Leč změnilo se. Ne sice moc, ale změnilo a trojka je suverénně nejslabší řada. Samozřejmě tu nechybí super nápady, vizuálně je UA pořád vynikající a postavy včetně těch nových zajímavé a většina z nich je sympatická, ale třetí řada se až moc motá v kruhu, vykrádá předchozí série a přináší až moc zbytečné vaty. Jak mi přišlo deset dílů u předchozích sérií skoro až málo, tady je to naopak strašně moc a kdyby jich bylo jen sedm, maximálně osm, vůbec nic by se nestalo. U čtyřky pokud bude samozřejmě chybět nebudu, ale budu doufat, že dopadne lépe a naváže spíš na první dvě...75% ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se stále recykluje zápletka s koncem světa, tvůrcům se daří to dělat neotřelým způsobem, nicméně by asi nebylo od věci se v případné další řadě od tohoto tématu odklonit a zkusit to jinak. Stále je to roztomile bizarní (i když asi ne tolik jako dvě předchozí řady), některé postavy jsou skvělé a vizuálně je to hravé (bez ohledu na omezený počet lokací), ale chtělo by to trošku osvěžit. ()

Galerie (313)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama