Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (273)

Greg 

všechny recenze uživatele

“George, this is my boyfriend Manny. - Nice to meet you. - Who is he? - You didn’t even say hello. - Yah, I think you have to check with me before you invite some guy over so I’m a little bit too pissed off to say hello.“ Čekal jsem víc! Film s takovým hereckým obsazením, takovými hvězdami první kategorie, by podle mě měl být více než průměrný. A je to právě herecké obsazení, které ho drží nad vodou – Reese Witherspoon je úžasná, skvěle hrající i vypadající, sympaťáci Owen Wilson a Paul Rudd ji skvěle doplňují (a hrají taky velmi dobře) a je jen škoda, že dostal Jack Nicholson tak málo prostoru ve filmu. Naopak scénář není moc originální, postrádá jakoukoliv gradaci a až na malé drobnosti skončí tak, jak každý očekává. A hudba ve filmu? Ta tam asi nebyla nebo jsem jí nepostřehl, nevím. Opravdu je to škoda, tenhle film měl navíc, ale nakonec zůstal v šedých vodách průměrných amerických romantických filmů. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně neuspořádané,prakticky nevtipné a hlavně naprosto přestřelené co do stopáže.2 hodinové komedie za normálních okolností nejsou problém,ale v tomto případě si tvůrci hodně zahrávají s divákovou trpělivostí.Jediným plusem tak budiž herecké obsazení,které je celkově hodně příjemné a je velká škoda,že je de-facto nevyužité...40% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Strasne unyla a roztahana vztahovka, ktora ked uz nema lepsi scenar, tak by potrebovala aspon poriadne zostrihat. Je to fakt skoda, pretoze obsadenie je hviezdne a to aj v tych najmensich epizodnych ulohach (asi najprijemnejsie je cameo Tonyho Shalhouba). Komedia to nieje. Lebo film neobsahuje prakticky ziadne humorne situacie. Romantika to tiez velmi nie je, pretoze ani jedna z postav az na zaverecne vyznanie lasky, vobec neriesi lubostne problemy. Ustredne trio sa proste viacmenej nahodne stretava. Neuveritelne zdlhavo si pokecaju o svojich problemoch a idu dalej. A tak stale dokola az si nakoniec dvaja z nich uvedomia, ze sa miluju. No a naviac je tu Jack Nicholson, ktory nema absolutne, co hrat. Je skoda, ze ked sa raz za par rokov objavi vo filme, tak si vyberie takuto zbytocnost. Film nestoji ani za jedno pozretie, lebo je konstantne nezaujimavy. A rozpocet 120 mega aspiruje na jednu z najvacsich financnych sprenevier v Hollywoode za posledne roky. 3/10. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vedle "You Again" je pro mě "How Do You Know" druhým zklamáním letošního roku na poli romantických komedií. Největší slabinou tohoto slibně herecky obsazeného snímku je absence jakkoli smysluplného scénáře, který by alespoň na chvíli dokázal upoutat divákovi pozornost. Chvílemi jsem měl opravdu velký problém, abych neupadl do mikrospánku a jedinou dávkou povzbujícího kofeinu byl příjemně praštěný Paul Rudd, který zastínil i mého oblíbence Jacka Nicholsona (z čehož viním i z velké části obsah scénáře). Zkrátka potenciál zde jistě byl (a to nejen díky lákavému aktérskému ánsámblu), ale jeho využití jaksi vyšumělo kamsi do neznáma, což byla v tomto případě velká škoda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $30,212,620Tržby Celosvetovo $48,668,907 Tržby za predaj Blu-ray v USA $638,153 //počet predaných kusov 14,498Tržby za predaj DVD v USA $10,174,408 //počet predaných kusov 548,007║ nakoniec celkom príjemná romantická komédia, kde zaráža len ten ohromný rozpočet /75%/ ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Film měl obrovské ztráty a ze 120 milionů amerických dolarů, vložených do výroby, se vrátilo jen 40 %. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve Philadelphii a Washingtonu od 1.3 do 23.10.2009. (Terva)
  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem List After List. (Greg)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama