Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (759)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kirsten Dunst nikdy nedělala moc sci-fi, před lety jen dabovala anglickou verzi animáku Kaena: La prophétie a jako dítě natočila jeden díl Star Treku: The Next Generation. Ale dnes tu máme celkem příjemné sci-fi melodrama Paralelní světy, které jakoby existovalo jen pro, aby se člověk dočkal samých eye candy scén s milovanou Kiki. Existence obou světů je zde vlastně jen metaforou pro hlavní romanci o dvojici, která spolu interaguje přesně jak vypráví Aristofanes v Platónově Symposionu. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Kde bylo, tam bylo… dva světy (boží), vypadalo to celkem dobře (ještě lepší) noóo následně na to se začala řešit láska a to hned v tom nejtrapnějším slova smyslu, kde Adam (vid. méno a nepřehledni to její) nezapomněl na svou dětskou lásku a nikdy na ni nepřestal myslet. A v tom co vidí - nevidí?... Eva v TV, ale kde? Na Venuši! Adam z Marsu, Eva z Venuše a jak to už jen vymyslet, že? Naštěstí nám to Diego v počátcích vysvětlí… Adam veme fúru šrotu, obaly do matračky a šup s ním na Venuši. Hrozneée... Bohužel, nepovedlo se a jako fakt že né! 2/10 a to jen za pár vizuálek, nic víc… ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Obsahové a pocitové NIC zabalené do úchvatného vizuálu, který jsem hltal s otevřenou hubou. Herci sympatičtí a Kirsten navíc nebesky nádherná, pohádkovost sympatická, logiku a scifko v tom raději nehledat. A teď co s tím? Bohužel od filmu chci nakonec malinko víc, než jen vypiplaný vizuál, který je pastvou pro oči, ale z příběhu stejně jako u Avataru, si za pár dní nebudu nic pamatovat. Takže 70% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Poznáte ten pocit, keď si nejaký film ak napriek menším výhradám užívate a potom príde záver, ktorý váš divácky zázitok schladí? Záverečná 15 minútovka Upside Down je svojou neuveriteľnou skratkovitosťou a povrchnosťou exemplárnym príkladom toho, ako neuzatvárať príbeh s tak silným námetom a mnohými potenciálne zaujímavými vedľajšími líniami. Vzhľadom na to, že do tej doby ide o veľmi príjemnú rozprávku s fantastickým vizuálom to jemne mrzí. 70% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Boží nápad, dva oblíbenci v ústředních rolích a logicky famózní vizuál - no, i kdyby navrch Upside Down nemělo už co přidat, tak tohle jako součást bezproblémovýho oddechu před seminářem Politických systémů USA a západoevropských zemí? Mlask! ---- Hergot, ty lidi tam ale muselo bolet za krkem, že jo?! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Slečna Mooreová (Kirsten Dunst), která pochází z Horního světa, se křestním jmenuje Eden, což v překladu znamená „Rozkoš“. Hořejšek je vlastně taková Rajská zahrada. (ČSFD)

Reklama

Reklama