Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (276)

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

,,Všetky rozumné webové stránky odporúčajú,aby sa človek s potencionálne nebezpečnou neznámou osobou stretol na mieste plnom ľudí a aby o tom upovedomil rodinného príslušníka alebo priateľa".Také spracovanie si už aj tak dosť klišovitý námet nezasluhuje no aj napriek tomu,zjavne tomu celému chýbal dynamický prechod celým dejom,ak tam vlastne nejaký bol.Bolo nám ,,konzumentom naservírované" jedno veľké suchopárne dielo bez možnosti posunu vpred a o celkovej gradácii deja ani nehovoriac.Ved prečo sa oplatí počkať (ak už odpadávate samou nudou,a ste úprimne zvedaví ako to celé dopadne) ak už nie pre šokujúci alebo aspoň tak trocha uspokojivý záver??!Nič s horeuvedených požiadaviek tu bohužiaľ nehrozia.Dovolím si prirovnanie nedeľného obeda bez dezertu.Celé my to prišlo ako nevydarené série rodinných filmov s 90-tych rokov. Už nikdy viac a strata času!!! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Holky, nechatujte! Když už chatujete, nezamilujte se! Když už chatujete a zamilujete se, nedávejte si schůzku. A pokud chatujete, zamilujete se a jdete na schůzku, tak se pak nedivte... Přesněji řečeno: DIVTE SE! Taky je čemu: „Aha, takže ti je 35 let? A jinak jsi zdravej...?“ A maníka OKAMŽITĚ vyfakujte. Což by neměl být problém, pokud jste aspoň trochu chytré, máte aspoň ždibec sebeúcty a nepřipadáte si v reálném životě nedoceněné a už od malička citově zanedbávané a nedomazlené. Pokud mu sednete na lep (a lehnete v negližé na gauč), NEMŮŽE ZA TO INTERNET, ale zanedbaná výchova a reklamujte to u rodičů. Stejně vám ten blbec pak ani nezavolá (to nezvládl, tohle bylo trestuhodné).       Ovšem nepochopil jsem, jestli záměrem filmu mělo být pranýřování, varování nebo návod. Protože to celkem fungovalo jen u toho návodu pro další pětatřicátníky (to vysvětlování věku naopak zvládl bravurně, frajer), ve zbytku mi to přišlo jako VELMI NEPOVEDENÝ FILM.  A mimochodem, slečna byla tou vnitřní osamoceností stejně zralá zalehnout s prvním zkušeným spolužákem, bouračem dívčích srdcí, který jí pochválí účes a osobnost a řekne, že by ji jako fakt dost chtěl. Ten frajírek by si pak sex s ní natočil na mobil a chlubil se s ním spolužákům (dnes bohužel běžné). A ani on by už nezavolal. Akorát by se to kvůli nějakýmu 16 ti letýmu spratkovi zazobaných rodičů nijak nerozmazávalo, pokud by ovšem to video nepověsil rovnou na net. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Téma snímku mi přišlo velmi zajímavé, ale taky jsem byl zvědavý, jak si bude počínat David Schwimmer na režisérské stoličce. A musím říct, že rozhodně nezklamal. Trust má velmi silný příběh, žánrově má nejblíže k psychologickému dramatu ( prvky thrilleru jsem tam teda neobjevil). A pak je to hodně o hercích. Catherine Keener mi přišla nevýrazná, její postava mi dost lezla na nervy a na matku mi přišla příliš nezůčastněná. Mnohem zajímavější bylo sledovat otce a dceru. Liana Liberato na mě působila docela zvláštně, kdy jsem chvílemi nevěděl, jestli jí jeji roli úplně věřím nebo ne, nakonec u mě ale převažuje pozivitní pocit z jejího hereckého projevu. Cliva Owena ve filmech nijak nevyhledávám, tady mi však předvedl, že opravdu dokáže být charakterním hercem. Celkově mi přišla jeho postava nejzajímavější a nejuvěřitelnější (ok, možná někomu přišlo chování otce nedůvěryhodné, přehnané, ale řekl bych, že bylo naprosto pochopitelné a donutilo mě se každou chvíli ptát, co bych já dělal na jeho místě, jak bych se zachoval a musím uznat, že bych se nejspíš cítil stejně jako on). Závěr se mi moc líbil (měl jsem docela strach, aby to neskončilo nějakým zběsilým honem na čarodejnice v podání drsného Owena, ale David to tím monologem otce a následným zneklidňujícím videem pěkně ukončil). Jen mě trochu mrzí zdejší docela nízké hodnocení; možná plyne z nedůvěry k počínání 14-leté puberťačky, sám nemůžu s jistotou tvrdit, jestli by se v dnešní době nechalo ještě nějaké trdlo takhle zblbnout, ale z mého pohledu mi to nepřišlo tak úplně mimo vzhledem k tomu, že jí ten úchyl opravdu zprvu dával vše, co potřebovala, po čem toužila (sexuální styk tím samozřejmě nemyslím). ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Film o čtrnáctileté dívce, která naletí pětatřicetiletému úchylákovi, který jí přes internet cpe do hlavy všechny možný kydy, a nakonec jí v motelu znásilní. To si samozřejmě nechce přiznat a nejlepší kamarádce se svěří, že s ním měla sex. Pak už je to jen o vztazích rodiny a o tom, jak si dívka pomalu uvědomuje, že naletěla úchylovi. Celkem zajímavý film. Za mě 50% :) ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Ross z Přátel jako režisér??No nevedl si vůbec špatně, ale byly to spíše skvělé herecké výkony Cliva Owena a Liany Liberto, co přidalo filmu na hodnotě. Pokud čekáte mrazivý a napínavý thriller, kterým se film prezentuje v traileru, budete nejspíš zklamání, protože se jedná o ukázkové psycologické drama. 85% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama