Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (276)

Okara 

všechny recenze uživatele

Průměrné drama s ohraným tématem, které je oddělené na dvě naprosto jiné poloviny. V první se seznamujeme se zápletkou, znásilnění mladé dívky, která pedofila miluje a chrání ho, což se může stát, ale je to krajně nepravděpodobné. Paradoxně většině lidí se to od poloviny nelíbí, ale mě se druhá část líbila po psychologické stránce více, herecké výkony otce a dcery to táhnou mírně nahoru, ale i tak je to uspávající, alespoň ten závěr mohli zdramatizovat. 50% ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Pokud váháte, zda-li se na tento film podívat, doporučuji nejdříve zhlédnout trailer. Dostanete totiž přesně to, co máte možnost vidět v upoutávce. Naivní lolita nalítne internetovému pedofilovi, který ji následně "znásilní". Člověk by se pozastavil nad tím, proč vyhledávala lásku zrovna přes internet, když měla relativně fajn rodinu, dobré přátele a úspěchy ve volejbalovém družstvu. Přesto na dětskou důvěřivost tvrdě doplácí nejen ona, ale záhy celá její rodina. Drama o znásilněné se tak rázem mění do rutinního rodinného dramatu, kde se střídá zobrazení frustrací dívky, která se nepochopitelně skoro celý film pedofila zastává a otce, který se nemůže přenést přes fakt, že jako ochránce dívky selhal. V druhé polovině se dívka smíří se situací a nervově se zhroutí, záhy se zhroutí otec, že se zhroutila dívka, a pak se po americku obejmou a je konec. Ano, to jsem nenapsal o posledním filmu Davida "Rosse" Schwimmera zrovna pěkně, ale skutečně to tak prostě působí. Jediný vztah, který se během filmu nějak rozvíjel a budoval byl mezi dívkou a otcem. Závěrem mám tak pocit, že jsem zhlédl jen jedno z dalších průměrných dramat a v hlavě mi zůstala myšlenka: ,,já bych ty internety všechny zakázala!" ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

PRVNÍ DEN: On: "Čauki, jsi supa kost!" Ona: ""Ahojík! Pošli mi fotečku!" On: "Je mi 16. I love U!" Ona: "Jůů, jsi hezkej! I love U 2!" On: "Určo máš hezký kozy, chci si na ně sáhnout!" Ona: "Lolinky:-) Kdy a kde?" On: "Zítra v bordelu! I love U!" Ona: "I love U 2! Mocinky se těším! Páček miláček." On: "Shledáček poštěváček! Jo a je mi vlastně 25..." DRUHÝ DEN před bordelem: On: "Čauki, jsi supa kost!" Ona: "Tobě není 25, fňuk, ty jsi mi lhal." On: "Co na tom záleží? I love U! Tady máš sexy prádélko." Ona: "Tak jo." On: "Pojďme do šmajchlpokoje." Ona: "Když já nevím..." On: "Jsem to já, pořád já, stejný člověk, se kterým jsi chatovala! Nevšímej si té francouzské hole, jaterních skvrn a vyndavacích zubů. I love U!" Ona: "No tak jo." On: "Oblíkni si to prádélko." Ona: "No tak jo..." On: "Jsi seksy!" Ona: "Jako fakt jo? Nezklamala jsem tě?" On: "Počkej, jen si sundám slipy..." Ona: "Když já nevím... no tak jo. Mhhhhhmmmmmm....ano... ano... ano! I love U!" TŘETÍ DEN: Oni: "Byla jsi znásilněna." Ona: "Ne! Lžete! On mě miluje! Já ho miluju! Nenávidím vás!" PÁTÝ DEN: Oni: "Měl i několik jiných." Ona: "Ach můj bože! On měl i jiné, takže mi lhal, že jsem výjimečná! On mě znásilnil!" Grrrr, co je tohle za debilní dobu! Sexuálnímu loudilovi jsem se nijak extra nedivila, prostě využil své mentální převahy, aby si zašustil se zajíčkem. Ale tu pubertální čulinu jsem měla celý film chuť vyfackovat tak, že by po každém "plesk" chytila druhé "dup" od zdi! Ten film mě strašně iritoval, ba přímo sral, je to oslava stupidity. A nepomohl ani afektovaný dabing Clivea Owena. Verbal to shrnul naprosto dokonale. 39% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak když si slaboduchá čtrnáctka nechá dobrovolně zrevidovat bobra od nějakého pětatřicetiletého internetového úchyla a navíc se jí to i líbí, jde prý pořád o znásilnění !! No nic, holky, končíme! Už žádné Bonpary od strejdy verbala! A já blbec jsem si zrovna zřídil účet na Assbooku, aby se nám lépe chatařilo. Hnusná diskriminace! Když vám vykropí hrobku klidně celé fotbalové mužstvo dorostenců, všechno je OK, ale chudák obstarožní kolonádní obšoust musí čekat do šestnácti. Jak si pak má jeden pořádně užít! Po nadějném úvodu se film zvrhne v hodinové, nudné plačky a deprese nasraného tatínka. Jako otec se mu snad ani nedivím. Mně přijít domů dcera, že jí skvěle ojel nějaký týpek, se kterým jsem chodil na základku, a že ho děsně miluje, taky budu mít chuť nafiletovat ho na rybí prsty, nicméně začal bych s dcerunkou! Okamžitě bych aplikoval Fritzlovu terapii kombinovanou s Kuřimskou metodou a kuřte si, že by internet viděla tak ve čtyřiceti. To Američané jsou jinačí. Holka byla znásilněna, i když nadšeně přirážela a s radostí olizovala všechno, co mělo aspoň dvacet centimetrů, je to děsná chudinka, zaslouží si nový mobil a musí se kolem ní chodit po špičkách. Depku má z toho akorát ubohý tatínek, usedavě pláče kašle na práci a mlátí každého, kdo mu vizáží připomíná pedofila. Nuda k uzoufání, zpracování akorát tak nesere a já se divím, že má pan Tlouba potřebu brát takové laciné, televizní štěky. Že by si mu s dcerkou taky pohrál nějaký fešák kapku za zenitem? ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšil moc.. I když jsem věděl, jaký druh pocitů ve mně vyvolá. Proč ? Mám rád filmy, které poukazují na aktuální a vážná témata a i tohle k nim bohužel patří. Při sledování (nejen) postavy Willa (Clive Owen), zažijete pocity absolutní bezmoci, lítosti, hněvu.. Film perfektně vykresluje jednotlivá stádia vyrovnávání se dívky s takovým traumatem - od popírání (dokonce obhajoby násilníka), po smíření se s pravdou. Rovněž zdařile poukazuje na fakt, jaké nebezpečí internet skýtá pro "nepřipravené" a důvěřivé jedince. V posledních minutách je zdůrazněno to nejhorší. Že ve většině případů se tyhle zrůdy navenek nijak neliší od ostatních, díky čemuž jejich okolí nic netuší a jak málo stačí, aby se jedna z nejhorších nočních můr (nejen) rodičů stala skutečností. Provedení NENÍ dokonalé. Po režijní stránce tu byla hluchá místa, thrillerem bych jej taky nenazval. Ale i přesto se jedná o velice těžký a působivý film, herecké výkony dua L. Liberato - C. Owen jsou nadmíru uvěřitelné a co je nejdůležitější, vyvolal ve mne spoustu velice silných emocí. Suma sumárům ? Trust je filmem, jehož zhlédnutí by Vás nemělo mrzet - 90%. PS: Schwimmer vyslal jasné varování a víte co ? Čím víc takových filmů dospívající mládež uvidí, tím lépe. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama