Reklama

Reklama

Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel, díky čemuž ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, doga uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne ji zachránit. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (124)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Znáte to... Outsider přijde do nové společnosti, kde je místní elita vedená v tomto případě nacistou vyznávajícím jen čistokrevnost a za partnerku má krasavici, která hned outsiderovi padne do oka, ale už nevidí, že je to jen přelétavá nána... Hrdinským činem vystřídá nacistu, dostane vysněnou slečnu a odvrhne opravdové kamarády... Pak dostane co proto atd. atd... Aneb tisíckrát omleté téma Hollywoodu, které v této psí formě nepůsobí naštěstí tak blbě a trapně... Člověk to nějak v klidu stráví a i se u toho pobaví některými vtípky... Když jsme ale u těch vtípků, tak u rodinné komedie bych čekal poněkud více vtípků... Spíš takto... Víc vtípků, které dokážou rozesmát... Rozesmát, ne jen se párkrát uchechtnou... Upřímně jsem od toho čekal trochu víc, nicméně zklamán zas nejsem díky pár psíkům, které ten snímek oživily... P.S.: Málem bych zapomněl... Hrozně, ale HROZNĚ, mě iritují taneční scény na konci filmů... Zkazilo mi to každý díl Shreka a tento taky... Škoda... ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu mile překvapilo. Je to sice stokrát omletá a viděná záležitost, ale já se docela bavil, navíc by se mělo přihlédnout k tomu, že je to přece jen film hlavně pro děti. Některé vtípky jsou sice inantilní až moc, ale není to nic co by se nedalo přežít. Původně jsem chtěl dát 3*, ale nakonec ještě jednu přidám. A důvod? Fenka Mazie. Ta je jednoduše úžasná a její psí oči jsou naprosto neuvěřitelné... ()

Reklama

Marek.Skalka 

všechny recenze uživatele

Film pro celou rodinu. Tak ho chápu a jako takový splnil očekávání. Mimochodem jestli si snad někdo myslel, že vést poučné debaty o tom, jestli pes dovede mluvit, a pak to tomu filmu vyčítat... někdo takový by se měl nad sebou zamyslet. Nebýt tam těch tanečních scén (byť krátkých), dal bych klidně pět hvězd. ()

p.i.t.b.u.l 

všechny recenze uživatele

Co na tohle říci? Mně tento film místy neskutečně rozesmál a už jen pro tyto scény si zaslouží min. 3*. Někdo může namítat, že to je trapné. Přeci jen mluvící psy se můžou někomu zdát trochu moc, ale tento film je především určen pro mladší diváky. Ty si na svou stranu určitě získá. Nechápu, jak někdo může odsuzovat tyto filmy jen proto, že nemá rád, když zvířata mluví. Mně se to líbilo, zvedlo mně to náladu v tomto počasí. Už bych to asi vidět znova nemusel, ale na některé zvířecí kousky jen tak nezapomenu. Co mně trochu zklamalo, bylo stále klesající humor, který byl parádní na začátku filmu. Ne že by to později nestálo za nic, ale chyběl mně tam ten úvodní náboj. Ale i tak, jsem film dokoukal a nelitoval jsem jediné minuty. Film není pro každého, když od toho nebudete očekávat příliš, pobaví Vás. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Blu-ray/// Dabing 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +vydařený český dabing, skvělí a bohatě obsazení originální, super zábava, příběh, počítačová animace zvířat -mohlo být klidně uvedeno do kin, obsazení lidských rolí mohlo být bohatší/// Filmů se zvířaty a o zvířatech, často i mluvících vzniká hodně, ale od dob Neuvěřitelné cesty 1 a 2 tu nebyl tak krásný a zábavný film, který by splňoval nejen roli rodinného filmu, ale taky filmu, který má duši, příběh a dokáže krásně dojmout. Možná že jsou některé prvky jednoduší, některé možná mírně přehnané, ale nikdy nejsou trapné nebo dětinsky infantilní. U Marmaduka jsem s půjčením trochu váhal, nevěděl jsem do čeho jdu, byl to risk, který ale stál za to. Super film./// Celkem 84%/// ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Ron Perlman byl původně obsazen do role Chupadogry, ale z neznámých důvodů jej nahradil Sam Elliott. (Karlos80)
  • Film se natáčel v Huntington Beach a v Santa Claritě v Kalifotnii v USA a ve Vancouveru v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama