Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

harfuska 

všechny recenze uživatele

Klasicky černošská preafektovaná paródia na zábavu. Čierny humor v podaní čiernych hercov pȏsobí dosť lacno a s pȏvodnou britskou komédiou sa to nedá ani porovnávať. Najhorší bol ale James. Je to totálne neschopné, nesympatické poleno a jeho snaha o herectvo je smiešna. Do tohto sa radšej nemali púšťať. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

velmi nepodarena kopia 3 roky stareho anglickeho filmu.... a ked vravim kopia, tak kopia... herci mozno mali znamejsie tvare, no tento film sa nepodaril, chybal tomu humor - a to akykolvek... neocakaval som totiz, ze by americky film plny cernochov mohol oplyvat perfektnym anglickym humorom ako povodny film... az na par vtipnych momentov, ktore boli takmer identickou kopiou tych istych scen z povodneho filmu to bola nuda a jedine na co sa tam dalo pozerat bola Zoe Saldana, ta sa aspon snazila a imho ako jedina predcila svoju predlohu.... inak strasne onicom... asi idem stiahnut povodny film, nech si zlepsim naladu...3/10 ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie, kdy se rodinka sejde na pohřbu, kde to spíše vypadá jak na oslavě! Nicméně jak je to vše hloupé, tak i v některých pasážích zábavné.. Asi nejvíc zfetovaný přítel dcery zesnulého u kterého jsem se řezal smíchy no a i situace, když bratři zjistí, že liliput, který je neustále sleduje byl přítel otce:-) Původní verzi z roku 2007 jsem nevidel, ale podle hodnocení 75% asi byla lepší a co jsem namrknul do galerie, tak to vypadá že černoši vše jen zkopírovali! Aspon že obsadili známé herecké tváře... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem sledoval před chvílí MacGrubera alias MacGyvera po těžkém úrazu hlavy, musím tuto černou komedii ohodnotit trochu jiným skóre. Titulek "Umřete smíchy" sice neplatí, ale v záplavě slušného hereckého obsazení si najdete ty své oblíbence a ikdyž ani ti nehýří extrémními hláškami, dokázali ze smutečního obřadu udělat celkem vtipnou, až na vyjímky nefekální komedii a i proto poráží "zeleninu" MacGrubera 3:2. 45% ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli za jeden americký remaku příjdou tvůrci do pekla, pak je to tento. Pravá ukázka, proč by se americká produkce neměla pokoušet uzpůsobovat britský humor svým potřebám. Podruhé ta úplně samá role pro Petera Dinklageho je podle mě zvěrstvem. PS Při sledování tohoto remaku jsem si vzpomenul na obdobně vydařený americký remake pilotního dílu k Červenému trpaslíku. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Po filmu Modrý Blesk (1999) se jedná již o druhý snímek, který Martin Lawrence a Luke Wilson natočili společně. (Lembi4)
  • Ve filmu hraje Peter Dinklage stejnou roli jako v stejnojmenném filmu z roku 2007. (Gerret)
  • Hra, kterou Jeff (Columbus Short) hraje u sebe doma, je „Uncharted: Drake's Fortune“. (EvilAlan)

Reklama

Reklama