Reklama

Reklama

Road Train

Dva milenecké páry Craig (Bob Morley), Nina (Sophie Lowe), Liz (Georgina Haig) a Marcus (Xavier Samuel) jedou z kempování. Na úplně rovné silnici kdesi v Austrálii je dojede Road Train (dlouhý kamion). Rychle se k nim přiblíží a mírně do nich narazí. Po menší honičce je vytlačí ze silnice tak, že jejich auto je nepojízdné. Poté, co se proberou z nehody, zjistí, že road train zastavil opodál. Začíná honička na život a na smrt, při níž se milují i nenávidí, jsou poštvání proti sobě a především - umírají. (crewer)

(více)

Recenze (43)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,U TOHO KAMIONU NESMÍME ZŮSTAT“...... /// Můj milý deníčku. Dneska mě Craig vopíchal. Má sexi tělo a ...(no to je pro další průběh naprosto jedno). Horší je, že řídí pěkně na hovno. Vytočil i kamioňáka a teď tu leží (v oboře), ruku má nahoře (rozjebanou), bojím se bojím, že umře(me). Všichni! I když by nám to (trochu) pokazilo výlet. ... Můj milý deníčku, řidič kamionu si myslí, že jsme kreténi. Nechal klíčky v zapalování a šel se (asi) kochat krásou pouště. Bohužel Marcus je kretén a zabloudili jsme. Nevadí, třeba tady – uprostřed ničeho – zažijeme dobrodružství. .... Můj milý deníčku, Nina se kapku vyzná v motorech. A protože se ji líbí dlouhý hadice zjistila, že ...(spoiler). ... Můj milý deníčku. Dopravní letadlo ze země nezastavíš a tak nás čekají těžká rozhodnutí. Pokud teda chceme zůstat spolu...... Nízkorozpočťák, kde o kreténský chování a situace není nouze, ale CO JSTE od partičky mladých lidí a monstrózního kamiónu ČEKALI ?? ... Můj milý deníčku, zjistila jsem, že nehraju ve filmu od S.Spielberga.... Vlastně v rámci možností (aniž bych to někomu doporučoval), je to tak 2a½! Optimisticky dám 3. Vlastně ani nevím proč. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem výbornej řidič. 2.) Mám úkol vyrobit kamión pro náš masokombinát. 3.) Thx za titule ,,ametysa“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Štýlovo nasnímané Nič , ktoré sa snažilo priblížiť perlám , ako " DUEL / BLACK CADILLAC / ROAD GAMES ... a podobným , už dávno horúcim asfaltom roztopeným a road agresiou napumpovaným snímkom . Ten záver Ma unavil a bodíky sypem len za austrálske teritórium. Keď sme pri tom doporučovaní a nedoporučovaní...tak nedoporučujem , ale doporučujem spomínané tituly , takže ak máš v zálohe iný titul , tak ten Ti doporučujem - a R.T. smelo preskoč. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek byl zajímavý, pěkné prostředí, pěkná hudba, tajemné zavedení do děje. Potom se z toho ovšem stane taková slátanina plná nesmyslů a na sebe zmatečně naskládaných situací bez většího provázání. Chtělo to někoho, kdo vymyslí aspoň obstojný příběh, tohle byla hrozná pakárna. Škoda, potenciál tam byl, tak snad příště. 40% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Souhlas s ostatními, že zajímavější je první road thrillerová polovina, kdy ještě nevíme, co z toho vyleze. Vysvětlení, finále ani cesta k němu už totiž moc zajímavé nebo zábavné nejsou. Ale líbil se mi ten lom i titulní, pěkně nasnímaný road train. I holky byly pěkné, jen škoda, že docela otravné. Na téma teenageři vs truck bych doporučil spíš áčkovou americkou Jízdu do pekel (2001). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zajímavý malý mysteriózní thriller. Jednoznačným pozitivem je, že minimálně v první půli snímek působí velmi nepředvídatelně, protože divák v podstatě netuší, jakému zlu hrdinové čelí. Potom to svou podivuhodností začne připomínat nepříliš dobrý film z podobného prostředí - Rest Stop. Podivné filmy mám rád, vyžadují však velmi talentované tvůrce - slušný řemeslník (ke škodě Road Trainu) nestačí. Je to tak nějak přesně na pomezí dvou a tří hvězd. Na rozdíl od obituse to spíše nedoporučuji (o fous). ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama