Reklama

Reklama

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

Tominni 

všechny recenze uživatele

Jirku Mádla mám celkem v oblibě, ale tohle se moc nepovedlo. Přitom námět o natáčení nekonečných seriálů je fajn, stejně tak plánování, co udělat s hrdiny seriálu, změnit orientaci, product placement - hlavně, aby byl rating a peníze. To ještě celkem funguje, ale celkový scénář hodně skřípe a po 103 minutách převládá spíše pocit radosti nad tím, že film už skončil. Jedním z pozitivů je sympatická Monika Horváthová, tak tedy na 2* to nakonec je. Škoda. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Asi opäť bude platiť nasledovné - "Čakal som od toho neskutočnú blbosť a aj som ju dostal. Ale nedá sa pri tom nezasmiať." To sú presne moje pocity z tohto filmu. V poslednej polhodine to možno niečo stratilo, ale zase je tu veľa fórov, ktoré ma pobavili, ale opäť najmä v štýle, že to bolo tak neskutočne bizarné a ujeté, že sa bavím spolu s hercami, ktorí si určite užívajú veľkú dávku zábavy. Dokonca je tu ale aj srandovná ukážka toho, ako fungujú filmové a seriálové štúdia a ako prídu do konfliktu s víziou režiséra, keď chcú dať ľudom to čo chcú. Takže hodnotím to ako zábavnú blbosť, ktorá rozhodne nie je dobrým filmom, ale pobavil ma. Alebo minimálne väčšinou. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Celebrity s.r.o. a Dvojníci. Dvě naprosto odlišný český komedie. V hlavní roli Jirka Mádl vs. Ondra Sokol. Oba maj svý charisma, ale jakmile je špatnej scénář, tak to může jít rovnou do kopru. Zpočátku to mohlo vypadat zajímavě, to zákulisní dění kolem seriálu, kdy se to prolínalo s osobním životem. Ale po pár minutách už to začalo tak nudit, že jsem si přál, aby byl konec. Opravdu ani ta romantická pasáž to neměla šanci zachránit, protože to mezi nima prostě nejiskřilo. Ke konci, když začal režírovat ty pohřby, tak už jsem jenom kroutil znechuceně hlavou. Ale tak hlavně že si to díky komerci na sebe vydělalo. Hvězdu si zaslouží jenom Andrea Kerestešová a její akční scéna s tapetou. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Neškodné. Ale program na ochranu svědků se nepovedl, a mimo jiné byla na něm vidět bezradnost scénáře. Probudím se včera bylo o třídu lepší, ale můžu být i zaujatý, protože Horváthová není Josefíková. Neokoukaná ale je. Líbilo se mi parodování Ulice a spol. a tak ani nevadil produktu placement, který si tu vlastně zahrál film ve filmu. Ona to vůbec parodie nebyla, protože způsoby podsouvání výrobku se opravdu posouvají a divácká tolerance jakbysmet. Víc erotiky to chtělo. Mádl je v současné době nejvtipnější český herec. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

ó ano, bylo to hrozné, bože, tak trapné, ach, to snad ne, jak může někdo takovýdle hlouposti někdo točit, a co hůře ještě na ně chodit do kina, opravdu nechápu, ano, podívat se na to v televizi, to ještě pochopím, protože pro nic jiného než pro televizi toto není, bohužel, tady se furt točí takovýdle plytkosti v domnění, že sme asi všichni pitomci nebo já nevim proč. Nejtrapnější byla zřejmě postava gangstera Křečka, který ovlivňuje natáčení toho seriálu, ovšem mimořádně trapné bylo i to rádobyvtipné homosexuální dovádění těch dvou chlápků, z nichž jednoho představoval nebřenský, ach bože, to je trapost, to je jak návrat do filmovýho pravěku. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)
  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)

Reklama

Reklama