Reklama

Reklama

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

castor 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že je to troškovina, ale česká kinematografie zoufale potřebuje schopné režiséry a scénáristy. Je to pořád dokola. Buď jsme svědky zoufale upocené tuzemské řachandy, nebo něčeho, co má slušně našlápnuto, ale nakonec to stejně z mnoha důvodů nevyjde. Těch, kteří se pak dokáží odříznout od všech těch promarněných šancí, je minimum. Šmídmajer s Mádlem mísí žánry, neví, kudy kam, nabalují zbytečné linie a doklopýtají do finále, které je stejně bezradné jako předešlé dění. Jako reflexe rychloobrátkové televizní zábavy slabé. Po jejich předchozí spolupráci na Probudím se včera jedno velké zklamání. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

asi první český,každopádně guilty pleasure jako prase...Mádl to ve svém scénaři myslím celkem vystihl a tohle (ač možná nechtěně) je mnohem lepší parodie,než to co se za parodii opravdu označuje...nečekal sem to,ale fakt sem se nasmál ve všech těch scénách kdy se tvoří scénář podle ratingů,určuje se product placement atd atd....70% ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Už na začátku jsem si říkal, že tohle bude velmi hloupá záležitost, avšak slibné herecké obsazení mi dávalo alespoň malou naději, že bych se teoreticky mohl mýlit. Celebrity je klasická česká komedie, která má jednoduchý příběh, mizerný humor a herce, kteří se sice snaží seč můžou, hloupý scénář jim však žádné velké zázraky neumožňuje. Postavy se chovají mimořádně stupidně, děj mi přišel víceméně o ničem, logika šla zcela stranou, mohly se alespoň podařit nějaké vtipy, ale bohužel, i zde tvůrci totálně selhali. Snad jen ta uvolněná atmosféra stojí za řeč. Jinak klasická, nicneříkající česká komedie, na kterou raději rychle zapomenout. 2/10. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Místy skvělé fórky, a místy strašně laciné a někdy i trapné....ale když to budem brát jako pohodovou lehce parodickou oddychovku pro nenáročné, tak proč ne. Mádl to pozvedává, škoda, že tvůrci neměli lepší ruku při výběru partnerky. Zápletka s mafiánem tam snad ani neměla být, já bych se bez ní klidně obešel, ta to srazila dolů. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Snaha Jirky Mádla o napsání kritického veledíla se teda moc nepovedla. Náznaky by byly, ale skutečnost je bohužel úplně stejná jako jsou filmem kritizované miliónté díly podřadných předzprávových seriálů. Přehrávání, trapný humor, tuctová lovestory, do které se musí zamíchat co nejvíc postav. No a závěr ve stylu Doktor Hollywood? Mohl by to být zábavný film kopírující slavnějšího brášku, kdyby nezačal pár minut před koncem tohohle braku. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)
  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)

Reklama

Reklama