Reklama

Reklama

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ano, je to prachobyčejná romanticky nadchnutá komedie z laciné produkce televize Prima, ale snaží se zaujmout tak netradičním prostředím, až mi vlastně nikterak nevadila. Mádl se už objevil v lepších filmech, s krásnou slovenskou múzou Horváthovou mu to ale svědčilo jako se snad žádnou jinou partnerkou z předešlých komedií. Stačilo vidět jednou, netřeba ovšem shazovat do podhodnocených čísel. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak Mádlovi nevyšiel ani druhý pokus na poste scenáristu. Od komédie to malo veľmi ďaleko a zlom prišiel samozrejme až na Slovensku. Ale tá posledná ani nie štvrtina s Gaišbergom a pohrebmi ten status komédie nemohla zachrániť. Na druhej strane, Mádl s Horváthovou ( nvm kto to je, ale jej češtinu som zožral a chcem ju vidieť ešte niekde!!! ) ladili a tvorili jeden z mála funkčných prvkov. Zvyšok postáv boli samoúčelné a ploché. Čakal som hlbší rozbor zákulisia točenia denného nekonečného seriálu, dosť to bolo povrchné a Šmídmajer sa radšej venoval iným dejovým líniám. Nedá sa povedať, žeby to nepobavilo, ale ani nenadchlo a čoskoro to vyprchá. Škoda. 2 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

Reklama

ForGump 

všechny recenze uživatele

Což o to nápad je to vcelku zajímavý, ale celé to chce být crazy a někdy až příliš. Skoro celý film se odehrává okolo natáčení jednoho nekonečného seriálu, vlastně to, co vidíme zde spíš připomíná ještě o mnoho horší jihoamerické telenovely, jedné televize s Clavinem (na druhou stranu bych raději uvítal ArginMax, protože Radima Uzla by šlo určitě nějak vtipně zakomponovat, dokonce by mohl i říct nějaký vtípek o vibrátorech, takhle zbyl jen ten rudý ďábel s tajemný hlasem). Jsou tu herci, je tu režisér Hromský Jiří Mádl, který pobaví takřka vždycky, je tu rekvizitář Filip Kaňkovský alias Voříšek, který taky pobaví, i když hraje typ postavy, které normálně hraje Lukáš Langmajer a je tu producentka Vilma Cibulková, která hraje na hranici teatrálnosti a často až za hranicí nějaké parodie, ale budiž. Tohle jsou asi tak nejzajímavější postavy tohoto snímku. Robert Jašków jako mafián Šneček nebo Křeček mě nebavil, Monika Horváthová mě nezaujala a Andrea Kerestešová se všude musí, alespoň na chvíli objevit v podprsence, což už nemůže nikoho interesovat. Celkově zde hrají herci, kteří právě v oněch seriálech hrají a parodují tak sami sebe. Scénář je evidentně bezradný. Chtěl by si udělat srandu z rychlokvaškových seriálů, ale neumí to dotáhnout do normálního konce. Pak si totiž vymýšlí všelijaké programy na ochranu svědků a kecy v kleci Holinywood a to, o co mělo jít je vlastně úplně jedno. Ještě k tomu délka 100 min je nepřijatelná. Těsné dvě hvězdy 30% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mádl je vpoho, nápad rejpnout si do přiblblé mašinérie nekonečných seriálů asi taky.. a chvilku to asi i relativně funguje, ale čím více se to dějově zaplétá, tím je to scénáristicky blbější a blbější až to ve výsledku vyšumí úplně do ztracena... Není to od základu zavrženihodná kokotina typu Babovřesek atd, ale stejně jsem byl rád, že to skončilo.. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Za všechno může studio... až příště budete plivat na režiséra. Teď už budete vědět. Pár dobrých vtipů (Spáléná věšeň" a podobně... velmy špatný scénář aj špatně napsané postavy nezachrání... Nadruhou stranu se mi docela líbila vedlejší postava nespokojeného diváka.. (což by dneska potřeboval každý podobný stupidní situační seriál téhle doby) Jako seriál, průměrné.. FILM PRO KINO? NE! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)

Reklama

Reklama