Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tak jediným vtipným momentem v tomhle filmu bylo, když si zvířátka objednavála pizzu. Pointu i vývoj celého filmu odhadne i nezkušený divák během několika minut a potom už pouze sleduje, jak se našemu vepříkovi bude dařit v jejím naplnění. O nějakém hereckém obsazení nemůže být ani řeč, tady hrají pouze modelové a modelky s vyjímkou hlavní role, kterou hraje komik bez špetky charismatu. Od režiséra Kliku jsem toho očekával opravdu mnohem mnohem více. Tento film byl pro mě dosti výrazným zklamáním. * ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průměrná záležitost,ve které ani tak nevadí standartní James,nebo mluvící zvířata,jako fakt,že hlavní hrdina se nechová úplně racionálně a vlastně se chová jako totální blb (svatba,...).Co potěší je povedený dabing zvířat a poměrně slušně zvládnutá triková stránka.Celkově tedy mnohem menší průser než třeba Chlupatá odplata,ale zároveň nic co bych musel vidět znova...50% ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Dokážu si naladit na úroveň, že zvířátka prostě mluví, v tom žádný problém. Ten vidím hlavně v přehánění. Zvířátka ať si klidně říkaj, že si člověk musí označkovat území, aby kdo ví co, ale když to ten člověk začne skutečně dělat, tak to už by musel být úplný debil. Ale on není debil. Takže taková nevyváženost. A té bych tam našel víc. U lidí i u zvířat. Ten celý vesmír vůbec nefunguje, naštěstí u komedie to není zas takový problém. A pak bych tu mohl psát něco o předvídatelnosti, ale to u komedií zas tolik neva. Větší problém je spíš to, že děj je takový idealisticky zkratkovitej. Někdo se třeba do někoho zamiluje, ale z toho děje, co člověk vidí, nemá pocit, že by k něčemu takovému mohlo dojít. Ale to je fuk. Nějaké umění od takového filmu člověk asi nečeká. Pobavit to chvílemi zvládlo, takže hodnotím průměrně. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Kevin James mě oslovil svou komičností a pohybovým talentem už ve filmu "Hitch: Lék pro moderního muže", takže tentokrát mě taky nezklamal.. Příběh provařenej, hlášky přibližující se trapnosti, ale roztomilý hlavní hrdina, okouzlující zviřátka a milá Rosario Dawson z filmu "Sedm životů" to prostě zachránili :-) Příjemný relax.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia neprináša do žánru nič nového. Videli sme to x-krát a podstatne lepšie natočené. Naposledy veľmi podobný príbeh s A Sandlerom a J. Aniston, Skús ma rozosmiať, ktorý je o dve triedy kvalitnejší. Úspech v týchto prípadoch závisí hlavne od humoru, ktorého mohlo byť podstatne viac. Zo zvierat najviac pobaví ukecaná opica a gorila. Fungujú aj scény - "musím zaujať svoju bývalú", ale je to stále málo a hlavne sa neubránite pocitu, že rady do života zo železných zákonov zvieracej ríše ponúkali množstvo príležitostí na skvelý humor, ktorý tvorcovia trestuhodne nevyužili. Označkovanie svojho teritória v reštaurácii je ideálny príklad. Slabé tri, ale deťom sa páčilo, preto toto hodnotenie berte ako rodinný priemer, inak skôr za dve. 50%. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama