Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

Fr 

všechny recenze uživatele

BUDU TADY A TY TAM, A BUDE TO VZTAH NA DÁLKU, PROTOŽE NA ROVINU, JSEM DO TEBE BLÁZEN!...../// J. Long není debil, jen potřebuje potkat ženu, která je zábavná, inteligentní a aby si dokázala občas vyčistit disketu (v baru, chlastem). D. Barrymore je holka sympaťačka a mám dojem, že si to herectví užívá čím dál víc! Taky vás zajímá, jak někdo může dostat kopačky a hned nato si zapíchat? Ano? Zřejmě nejste smutní, osamělí, zahořklí lidi a už jste tenhle film, kde se hodně mluví, trochu randí, občas píchá, viděli. Nevadí vám, když se vtipy točí HLAVNĚ kolem sexu a že do ložnice je to dost daleko (kolikrát dál, než by se zdálo)! Romantika na dálku (i blízku) není nijak přeslazená, a většinou se řeší dospělý věci – a sex. Toho není nikdy dost! (Možná se to týká i humoru...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč mám přezdívku ,,švýcarskej nůž“. 2.) Chci sledovat vztah, ze kterýho má kluk modrý koule. 3.) Sex po telefonu? Zadarmo? V který minutě? (61:30). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Film se drží klasického schématu jako všechny romantické komedie, ale z té nekonečné řady, kterou tvoří zástupci romantických komedií, docela vybočuje, protože se vydal odvážnějším směrem. To se týká používané mluvy a chování postav. Hlavní dvojice byla více než sympatická, asi za to mohl skutečný fakt, že Drew a Justin byli pár i ve skutečnosti. Dál než se zdálo sice není kdovíjaký skvost, ale ta svěžest, která je z filmu cítit, je téměř hmatatelná. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

O tom, že aj láska na diaľku má zmysel, a často je ešte lepšia a krajšia ako tá normálna. Je tu síce veľa klišé momentov podľa zaužívaných romantických šablón, no v tomto prípade mi to ani tak neprišlo - veľmi dobre sa na tú dvojicu pozeralo. A do toho veľa humoru, vysvetlenie na čo sú fúzy vlastne dobré a samozrejme scéna na stole, ktorú by som okamžite vyhlásil za kultovnú. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Nevýrazné a nepotrebné. 103 minút nudy s jedným, či dvoma zábleskami vtipu. Množstvo zbytočných postáv, jednoznačný dej a jednoduchosť robia z toho filmu obyčajnú tuctovku, ktorá však nemá ani len náznak inovatívnosti a radí sa do kartotéky ako ďalší z milióna. Je to proste veľmi priemerný film, ktorý neprináša divákovi nič nové. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Na 5* to sice není, ale stejně jako Kleopatra jednu hvězdu přihazuju, protože tahle komedie si to prostě a jednoduše vzhledem ke zde nízkému hodnocení (64%) zaslouží. Čekal jsem klasické trapné fórky a scény propletené klišé. Místo toho jsem však dostal pořádnou dávku inteligentního humoru, který mi sedl jako málokterý a příběh při kterém jsem téměř ani na minutu dopředu netroufal předvídat. K tomu všemu ještě sympaťák Justin Long a jako vždy úžasná Drew Barrymore...nemám co dodat, v rámci žánru velmi příjemné zpestření. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno