Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zklamání.Katherine Heigl mám hodně rád a právě díky ní sem si tohle obstaral a právě díky ní sem to i vydržel do konce.To ovšem neznamená,že je Life As We Know It dobrým filmem.Zkraje sice tvůrci brnkají na trošku vážnější notu (a divákovi na city) a snaží se nás obalamutit "inovativním" příběhem,ale pravda je,že ten sám o sobě až tak dobrý není a tvůrci pracují snad se všemi myslitelnými klišé romantických "komedií".Jak už to tak ale v poslední době bývá,nepříliš zdařile.Hlavní hrdinové se v mnoha případech chovají značně iracionálně,celkové obsazení vedlejších postav není zrovna nejšťastnější a co víc celé to vlastně není vtipné a těch pár dětských fórů s hovínkem to nezachrání...40% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně sympatická romanťárna, kterou sráží dolů hlavně laciné vtípky s miminem, které pořád brečí, kaká a zvrací. Když ovšem odhlédneme od tohoto trapného humoru, tak je to celkem příjemný film, ve kterém se překvapivě povedly i ty vážnější pasáže. Mezi hlavní dvojicí to docela funguje, i když Katherine Heigl už by neuškodilo si občas zkusit zahrát i jiný typ postavy. Pro příjemný večer s holkou určitě postačující. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušné vyprávění o dvou prakticky neznámých lidech, které nepřízeň osudu donutí spojit své síly při výchově osiřelého batolete. Humoru minimum, romantiky o něco více a možná zbytečně dlouhé, přesto zajímavé a v mnoha ohledech poutavé a překvapivě reálně vyhlížející. Na jedno podívání neškodné. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle byla z mého pohledu tuctová americká romanticko- rádoby dramatická komedie. Vcelku nesourodým přátelům je závětí zesnulých přátel svěřeno do opatrovnictví jejich osiřelé dítě. Z přátel se stane pár a z důvodů různých závazků vůči zesnulým rozhodne opatrovnictví neodmítnout a roční Sophii adoptovat. Jelikož se jedná o jedince, kteří dítě nikdy neměli nabízí se celá škála vtipných scének s batoletem. Prakticky si projdou vším, čím čerství rodiče. Jen s tou výhodou, že dítě už není kojenec. Jenže - neutuchající pláč, bitva s krmením či pokakakná a smrdutá plínka byla ve filmech tolikrát, že scénky připomínají stokrát slyšený vtip. Lecos je tu ztvárněno tak moc rádoby legračně, až je to trapné. Tu romantiku má ve filmu zajistit vzájemné vzplanutí adoptivních rodičů kteří spolu žili jen na hromádce a ke kterému nakonec dojde. Nejsem tu za kecala, divák to čeká už od půlky filmu... Zkrátka na pohádky jsem už starej a půlku jsemt oho viděl dřív a jinde. * * ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pod jednou střechou je nemálo podobný Životu s Helenou (Kate Hudson) v mnohých směrech. Namísto jedné ženy je zde navíc ještě muž. Oba musí po tragédii přehodnotit své životy a pomalu zjišťují, že to čemu se nejvíce vyhýbali, je to, co je dělá nejvíce šťastnými. Pokud vám to zní šablonovitě, tak rozhodně není chyba na vašem příjímači, protože zkrátka takhle se v Americe točí romantické komedie. Stejný mustr - a většinou i stejný výsledek. Zde byla sympatická hlavní dvojice a pár momentů pro zasmání od srdce, tudíž dávám pěkné 3*. Zkrátka typicky typický produkt zámořské velmoce, který je vhodný zejména na odreagování. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Eric Messer (Josh Duhamel) ve filmu jezdil na anglickém motocyklu Triumph Scrambler. (Saur.us)
  • Natáčanie prebiehalo v dome v lukratívnej časti Atlanty zvanej Buckhead. Vonkajšie scény potom točili v rámci mesta Atlanta a Norcrosse (Georgia, USA). Film sa natáčal od 14. septembra do 12. novembra 2009. (Arsenal83)

Reklama

Reklama