Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $53,374,681Tržby Celosvetovo $105,887,837Tržby za predaj DVD v USA $16,541,220 //počet predaných kusov 1,155,974║ Zaujímavé obsadenie v dosť rozpačitom deji, prevažne ide o dosť obohranú príbehovú šablónu scén ktoré ako tak boli ešte v tomto prípade stráviteľné, čistý priemer. /50%/ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je to príliš emotívny príbeh. Aspoň sa teda snaží budiť ten dojem. Celý film nevie čím by mal byť. Či drámou, či komédiou alebo romantickým filmom. Ani jedna zo zložiek nefunguje úplne a ani jedna neobsahuje nejaký výraznejší moment. Najviac zamrzí fakt, že si vypožičiava len to najhoršie z rôznych filmov podobného razenia a pritom sa zaoberá omnoho citlivejšou témou ako len témou lásky. Medzi dvojicou to iskrí a to je vlastne jediné pozitívum, ktoré robí film pozerateľným. Greg Berlanti na poste režiséra sklamal. Do nemastného, neslaného scenára z dobrým nápadom, ale príšerným prevedením nevložil žiadny osobitý prvok a o duši ani nehovorím. Rutinne zaznamenal všetko čo scenár ponúkal bez toho aby boli zábery pospájané do atraktívnejšieho celku. Posledným výsmechom je pomalá ženská verzia sweet child of mine od GNR na konci. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

A mně se to hrozně líbilo:)Co tu každému vadí?Že je to ze života a na nic si to nehraje?To mně právě imponuje... Vedeme svůj obyčejný život,se kterým jsme jakž takž spokojení,ale najednou přijde osudová rána,která přinese zároveń něco dobrého i špatného a my se musíme umět přizpůsobit.Naše plány do budoucna jdou do postraní,ale přesto všechno není tak ztracené,jak se na první dojem zdálo.Může to být fajn,i když jsme nic takového neplánovali a ani nechtěli? Nepřeslazená,realistická,sem tam vtipná podívaná o životních hodnotách,rodině a lásce.Přesně na něco takového jsem už dlouho měla náladu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Thumbs up if You are getting sensitive with age! K tomu není co dodat: okouzlilo mě to, několikrát dojalo a celkově jsem možná trochu v rozpacích z toho, jak se mnou občas podobné "ptákoviny" dokážou zacvičit. Takže kdo má chuť na neškodné romantické drama se sympatickou ústřední dvojicí a několika vtipnými momenty, hurá do půjčoven (tak, a teď si jdu pustit nějaké tříhodinové syrové evropské drama, ve kterém se hlavní postava na konci zabije)! ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Heigl jsem pomluvila nesčetněkrát, tak teď mohu alespoň jednou říct, že mě nenaštvala. Naopak, vůbec mi nevadila. Za to její herecký partner by si zasloužil, pár ran holí, za to, jako jí házel klacky pod nohy. Námět je zajímavý, i když si myslím, že to bylo maximum, které se z něj dalo vykřesat. Takový příjemný snímek na nedělní odpoledne. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie prebiehalo v dome v lukratívnej časti Atlanty zvanej Buckhead. Vonkajšie scény potom točili v rámci mesta Atlanta a Norcrosse (Georgia, USA). Film sa natáčal od 14. septembra do 12. novembra 2009. (Arsenal83)
  • Po tom, čo štúdio vyjadrilo pochybnosti o jeho komediálnych schopnostiach, Katherine Heigl bojovala za zotrvanie Josha Duhamela v hlavnej úlohe, čo sa jej nakoniec podarilo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama