Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (268)

SeBig 

všechny recenze uživatele

No to koukám! Nadával jsem na to že to bude kravina nehorázná..ale hlavní poster vyvěšenej u nás v práci společně s animákem Hop mě nalákali..a nakonec je to docela dobrá rodinná komedie a pohodovka hlavně Béďa co má furt hlad :-) no jako velký překvapení ale na origoš to samozřejmě nemá...má to taky své vady atd..proto průměr no. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Ach jo, serial byl perfektni a oni z toho udelaj tohle... Pribeh je hloupej, postavy jeste vic, graficky zpracovani bedi a budu celkem slo, ale celkove spatny. Annu mam rada, ale jeji postava me iritovala a spravce parku byl teda taky neco. Proste se to nepovedlo... no uvidime co udelaj ze smoulu, po tomhle fiasku mam docela strach. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, je to kravina. Ale ve smršti těch kravin, co jsem kdy viděl, tak tohle je jedna z těch lepších. Nikdo nemůže čekat, že to bude pětihvězdičkový film. Tohle má plnit funkci zábavné jednohubky - a já se bavil. Méďa s Bubem mohli dostat ještě o trošku více prostoru, ale i tak jejich scénky plní účel, vy se usmějete, a o to tu hlavně jde, ne? Moožná bych sáhl i po bonusové čtvrté hvězdičce nebýt té ohavné scény v peřejích - to si tvůrci vážně mohli odpustit. PS: Jako vždy kvalitní CZ dabing animovaného filmu. Méďa a Bubu jsou namluveni moc hezky. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od Médi Bédi klasický animáč a on to byl v podstatě hraný rodinný film s doanimovanými medvědy (a jednou želvou). A musím říct, že jsem se nádherně pobavil. Je to v podstatě klasický rodinný film - zlotřilý starosta (nepřipomínal Vám Kalouska?) co chce zavřít Jellostonský park a vykácet ho, vychcaný mluvící méďa, který krade piknikové košíčky, dvojice strážných, jedna filmařka, spousta honiček, gagů jak z kreslených grotesek a samozřejmě happyend. A ještě jedna úžasná žabohubá želva a pár geniálních vtípků (Vesmírná odysea). Vím že je to blbina, ale ty odpady a jednohvězdičky si nezaslouží, takže mírně nadhodnocené 4*. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Na klasický animovaný seriál jsem kdysi nekoukal a nebýt dávné premiéry v televizi o pátečním večeru, nešel bych se ani s touto verzí. Vzhledem k její stopáži a absolutní nenáročnosti bych si ji užil i dneska, jen bych si před tím musel dát pár piv. Ale pro děti ideální rodinný film, méďa by si zasloužil jen trochu lepšího CGI. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)
  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)
  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)

Reklama

Reklama