Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Po uležení film srážim na dvě hvězdy, je to totiž nuda kterou se nikdo neobtěžoval ani nějak vyšperkovat kromě toho že Miluše si neustále zaměňuje ksichty všech lidí takže se na jednu postavu vystřídá třeba pět herců a máte v tom solidní bordel. Pokud rádi balancujete na hranici od UNUDIM SE K SMRTI až ke KDY UŽ TA KRAVINA SKONČÍ tak je to film pro vás. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Má to slušné tempo, napínavé pasáže, zopár originálnych nápadov a sem-tam sa Milla dokonca snaží hrať. A na rozdiel od filmu Premena, toto sa aspoň nesnaží vydávať za umenie. Len fakt trochu škoda toho scenára, pretože je fakt jednoduchý. Ale mám nato pekné spomienky, lebo mi to odporučil niekto, na kom mi záležalo a keď nato narazím, tak si vždycky spomeniem. ()

Reklama

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Skoro až TV príspevok do filmografie M.Jovovich , ktorú obdivujem skôr ako človeka , nie ako herečku. Neuveriteľne zbytoćný snímok , akých zhliadneš na monitore milióny. Milla , v úlohe učiteľky ( aj producentky filmu ) sa stane svedkom podrezávačky pri sexy hrátkach a vďaka " prosopagnosii " vlastne celý ten filmový prefabrikát vznikol. Ona totiž nerozpozná tvár vraha , takže celú minutáž sa to rieši. Keďže Mi bolo jedno , ako to dopadne , spadnem na 2ku. Tie investigatívne vyšetrovania , zisťovania a tápania idú totiž mimo Mňa. Napnutá som bola akurát - ako to dlho ešte potrvá ?Mohutne nepresvedčivý snímok. Milla potrebuje do ruky mačetu a ohodiť sa dotieravou zombie bandou - toto je však " wrong way " ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl skvělý a na dnešní poměry i velice originální, to se musí filmu nechat. Bohužel zpracování bylo už o dost horší. Když se řekne thriller, tak snad každému trochu anglicky mluvícímu člověku dojde, že se bude jednat o něco napínavého a to je přesně ta složka, která filmu chybí, dokonce od poloviny je to i víc romanťák než thriller. Potenciál tedy zůstal kompletně nevyužitý, celou dobu se tam skoro nic neděje a závěrečné odhalení je nedomyšlená blbost. Celkově film beru jako zajímavější jednorázovku ( dokud se z toho nestane ta největší nuda, jaká se může v žánru objevit ). ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi kupodivu nezprotivila ani ta pydlooká fošna Milla! Ta, místo aby se nechala v páté minutě dejovovichovat sympatickým sériovým vrahem a zkrátila tak utrpení každého zdravého, heterosexuálního diváka, raději orazítkuje temenem traverzu, má pak kapku hokej v držkách a hyzdí film až do závěrečných titulků. Ale nevadí! I tak jde o vesměs originální, hitchcockovsky vytuněný ksichtový karneval, který potěší nejednoho "tits-blind" thrillerového fanouška. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)
  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)

Reklama

Reklama