Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

Botič 

všechny recenze uživatele

"This-type-of-movies-blind!" Podle nosa poznáš kosa (přinejmenším Barbru Streisand), ale co když by to najednou nebylo možné? Faces in the Crowd je podivný film, který snad musel propadnout časoprostorovou trhlinou přinejmenším z roku 2000, kdy se kiny proháněl Keanu Reeves v podobně (ne)atmosférickém thrilleru Sleduje tě vrah. FITC je tak další hororový přírůstek bez výrazu, který se ztratí v záplavě ničím nevyčnívajících rádoby detektivek se silnou ženskou hrdinkou v hlavní roli. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film s Milou kterej se objevil z ničeho nic mě hodně překvapil. Příběh byl sice už zfilmovanej několikrát ale tahle verze se mi líbila hodně. Už jen to měnění obličejů bylo parádní. Jen škoda že jsem věděl kdo je vrah po první půlhodině. Nicméně Mila mě přesvědčila že hrát umí, tady byla taková civilní a při tom poměrně sexy. Shanks a McMahon hrály taky celkově slušně, jen škoda toho finále který bylo zase plný klišé. Nicméně já si nemůžu stěžovat už jen kvůli tomu že ten film se prostě objevil z čista jasna bez větší reklamy.(nebo jsem jí možná jen zaspal). ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Po nezvyčajnom obsadení v nervovo drásajúcom Štvrtom druhu, M.Jovovich opäť ukázala, že nepatrí len do radovo-akčne nabitej paľby, útočiacej na diváka z každej strany. Jej herecký "duch" stále rastie a dôkazom toho je ďalšie výborne zvládnuté dramatické stvárnenie Anny (kde využila svoju sympatickú tvár, svoje neskutočné oči a výborné vžitie sa do role), ktorá v úlomkoch črepín svojho rozbitého života, bojuje so svojím deficitom, len aby vražedná tvár masového vraha bola odhalená. Film odkrýva zrnka zaujímavosti postupne, ako piesok v presýpacích hodinách, nikde sa nenáhli a až posledné, dopadajúce zrnka odhalia celú skutočnú pravdu, presne tak, ako to má byť. K úplnej dokonalosti mi tam chýbalo ešte niečo viac (možno lepší scenár vyniknutia ďalšej osoby nie len vsadenie všetkého na M.Jovovich, ako aj viac napínavých scén) a filmu mierne poškodil aj neadekvátny koniec.70% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Někdy už od prvních minut poznáte, že tento film nebude váš šálek čaje. Že tvůrce vypráví způsobem, který vám nesedí. Vidíte díry ve scénáři, některé okamžiky se vám zdají být nevěrohodné... . Nebo vám třeba nejsou sympatičtí herci. Dokonce se mi díky nějaké podvědomé averzi, zdála za vlasy přitažená i prozopagnózie, kterou hlavní hrdinka trpěla. Přitom obličejová slepota je regulérní porucha a vše co o ní zaznělo je pravda. Ovšem to, jak s ní bylo v rámci příběhu naloženo... součásně hrdince pokleslo IQ o dvacet bodů a ohluchla? Opravdu by člověk nikoho nepoznal ani podle hlasu, gest, smíchu...? Přesto se našlo pár zajímavých okamžiků a místy se povedlo navodit i správnou atmosféru. Takže jako thriller to místy fungovalo vcelku dobře. Jenže Tváře v davu je strašidelně špatná kriminálka. Film dojíždí na paskvilózní a hloupý scénář, který solidní napětí srazí romantickou vsuvkou, nebo nějakou nedomyšleností. Celé vyšetřování, vrah i detektiv...to vše působí jako psané žákem osmé třídy. Postavy se chovaly nesmyslně. Závěr je pak vysloveně otřesný. Jak chcete hodnotit film, ve kterém 50% bylo solidních a zbytek stál za nic? ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi kupodivu nezprotivila ani ta pydlooká fošna Milla! Ta, místo aby se nechala v páté minutě dejovovichovat sympatickým sériovým vrahem a zkrátila tak utrpení každého zdravého, heterosexuálního diváka, raději orazítkuje temenem traverzu, má pak kapku hokej v držkách a hyzdí film až do závěrečných titulků. Ale nevadí! I tak jde o vesměs originální, hitchcockovsky vytuněný ksichtový karneval, který potěší nejednoho "tits-blind" thrillerového fanouška. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)

Reklama

Reklama