Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veselohra Léto s kovbojem vypráví o setkání venkovského zootechnika a traktoristy Honzy s pražskou psycholožkou Doubravkou, správnou holkou, která se o prázdninách musí starat o svého rozmazleného snoubence. Úsměvný příběh o tom,jak se tihle dva tak rozdílní lidé potkali, seznámili a zamilovali, natočil v roce 1976 režisér Ivo Novák a do hlavních rolí obsadil znamenitě sehranou dvojici Danielu Kolářovou a Jaromíra Hanzlíka. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (290)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Doubravka má priateľa, ktorý je ale absolútny blbec. Čo znamená, že ak ho začne podvádzať, tak je to úplne v poriadku. Keď Honzovi oznámi, že už má priateľa, tak sa čuduje, že mu je to akosi divné. Že on má spomienku na dávnu lásku v podobe tetovania, to je ale vážny problém. Je to síce celkom fajn letná romantika, ale nielen vďaka spomínaným veciam, ale aj celkovej rozťahanosti a absencie nejakého vážnejšieho konfliktu ma viac menej sklamala. ()

maslic 

všechny recenze uživatele

Tohle na me pusobilo jako nejaka politicka agitka o tom, jak nakrasne se inteligence muze dat dohromady s pracujici tridou. A pritom to mezi Hanzlikem a Kolarovou vubec nejiskri, neni tam zadna chemie a vsechno ovlada jen jejich slepa laska. Jasne ze "lasce se meze nekladou". Ale tady je primo do oci bijici, jak prosty lid nad burzoazni tridou zvitezil, a jak dalsi strediskova vesnicka svoje stadecko o jednu ovci rozsirila. Videno az v 2010. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Ty krávo jedna.... Jaromír Hanzlík si s Danou Kolářovou před kamerou sedli. V pohodové letní komedii zaujmou nejen jejich ústřední postavy intelektuálky a traktoristy/dočasného pasáka krav, ale i drtící se/ zdrcený medik a všichni příbuzní (decentní uzavřená učitelská rodinka a vesnicky družné maminky a banda sourozenců z různých koutů dědiny). ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Jaromír Hanzlík hraje klasického hejska a přesně toho chlapa, jaký má být. Oldřich Vízner hraje typického vysokoškoláka a přesně toho chlapa, jaký nemá být. A Kolářová to má vše u prdele. Tedy až do chvíle, kdy i Vízner projeví zájem o jinou ženskou. Příjemná letní komedie o mileneckém trojúhelníku rozlišných charakterů. [14626. hodnocení, 255. komentář, 73%] ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní venkovská romantika, jenž se nikdy neokouká a která voní po jahodách, senu, čerstvě posečené trávě, rozpáleném asfaltu, pšenici, borovicích, řece a splavu a vším dalším pod čím si dokáže vaše fantazie představit to nejkrásnější období v roce. Navíc kopec opravdu vtipných replik všech hlavních představitelů (skvělá scéna s kytkou v ložnici). Hanzlík v životní roli, Kolářová jako vždy vynikající a Vízner geniálně natvrdlý. Minusem, jako vždy Kořínková, aby byl vesmír trošku v rovnováze... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (28)

  • Po seriálu Taková normální rodinka (od r. 1971) se jedná již o druhý projekt, ve kterém se coby matka a dcera setkává Dana Medřická a Marie Rosůlková. (funhouse)
  • Při koupání v rybníku zastoupila za Danielu Kolářovou dvojnice. (M.B)

Reklama

Reklama