Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Uuuuu vážně zajímavý seriál! Jsem z něho opravdu nadšena, viděla jsem zatím dvě série, ale doslova jsem je žrala. Prostě pecka! Vynikající postavy, děj, "schopnosti", všechno. Nic bych nevytkla. Nejlepší je Robert Sheehan! Ten prostě a jednoduše nemá chybu, je správně ujetý, bláznivý, vtipný, arogantní, charismatický a já nevím co ještě. Druhá nejlepší postava je Lauren Socha, ze začátku jsem ji moc nemusela, přišla mi taková divná, ale postupem času, jsem jí měla pořád více ráda, má svůj osobitý styl, který k ní patří. Každý díl se dělo něco nového, což mě vážně bavilo a postaralo se to o to, abych se nenudila ani minutu. Takhle rychle mě nezaujal snad žádný seriál, jediná škoda je, že moje neoblíbenější postava - Nathan už není ve 3. sérii a proto mě to moc netáhne jí zhlédnout, ale určitě se k ní někdy dostanu. * Nebudu měnit celý komentář, ale už jsem shlédla i 3. sérii. Kdybych jí měla ohodnotit jako ve škole, tak by byla chvalitebná. Měla TOP díly, ale také nic moc díly, což se u předchozích dvou sérií nestalo, že by byl nějaký nic moc. Doufám, že ve 4. bude opět Nathan, Alisha a Simon, jelikož bez nich by to nebylo ono, ale tím samozřejmě nemyslím, že Kelly, Curtis a Rudy jsou ti vedlejší, to rozhodně ne. Chci další díly- co nejrychleji! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, popravde receno nevim, co si o tom myslet. Viditelna inspirace Heroes, kde po jedny trochu divny bource ma kazdej druhej kreten ve meste nejaky superschopnosti. Od tech cool typu nesmrtelnost, neviditelnost, teleport, pres ty min uzitecny typu ledovej dotek, cteni myslenek az po naprosty kokotiny typu zpusobeni nadrzenosti, slusnosti, plesatosti, ovladani mlika, videni sveta jak GTA a podobne. Schopnosti samozrejme ma i hlavni particka. To je banda nesympatickejch kretenu, kurev, fetaku a magoru, proste looseru, ktery zrovna delaj verejne prospesny prace. Bohuzel u toho dosli veskery napady. Vsechny dily totiz vypadaj tak trochu stejne, zapletku aby clovek hledal lupou, vetsinou se resi furt dokola to samy a nic moc se nedeje. Coz spolu s faktem, ze vas postavy serou nedava moc dobrej vysledek. Zkratka nekdy po trech dilech sem mel chut sledovani nechat. Ale vytrval jsem az do druhy serie a bylo to dobre. Veskery vytky sice plati i v druhy serii, nicmene na postavy uz si clovek zvykne, ty super kokotsky hlasky zacnou bavit, sem tam se povede nejaka cernohumorna nebo atmosfericka situace a proste druhou serii jsem si uz docela uzil. Tvurci se sice snazi vzbudit pocit, ze tu pujde o neco vic, nez jen o partu flakacu a zabityho vedouciho, ale ani v druhy serii se zadnej poradnej pribeh nerozjede. Nicmene diky ni to nakonec da 4*. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Šmejdi, co musí vykonávat veřejně prospěšné práce, raplové a dacani, to jsou "superhrdinové" britského seriálu. Tak si je představme hezky multikulturně korektně, nexenofobně a nerasisticky od nejčernějšího po nejbělejšího: jeden zoufale nudný atlet, jedna nadržená rajda, jeden hypertrapný kudrnatý píčus, jeden vypleštěný šmírák a jedna hnusná kikina s divným přízvukem (v českém dabingu jde o nepřirozeně deklamovanou chacharštinu). Těžko si je duševně zdravý, morálně nepokřivený jedinec může zamilovat. Kdykoliv se na ně dívám, kladu si otázku: proč vlastně? Co mě nutí sledovat peripetie téhle pětice narušenců? Nedokážu odpovědět... a nedokážu přestat, těším se, až mi další díl přistane na hadru. Po první sérii to vidím tak na 79%, jaký směr to nabere později, to se teprve uvidí. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Výbornej seriál ve stylu Heroes. Oproti hýrousům mají Misfits velikou výhodu v postavách. Jsou to takoví normální mladý lidi, co dělaj kraviny, chlastaj, hulej a normálně se bavěj. Superschopnosti nevyužívaj k záchraně světa, ale spíš se díky nim dostávaj z průserů, nebo si mimoděk zavařujou na mnohem větší průsery. Hrozně se mi líbilo střídání komediální a napínavý nálady, přičemž se o ty postavy občas fakt bojíte. Jednoznačně nejlepší je Nathan, totální kokot, ale megavtipnej. Navíc to má bomba znělku a hraje tam dobrá hudba. P.S. Třetí série je strašně špatná. Nechápu proč se nová postava chová úplně stejně jako Nathan, ale působí to divně. Navíc ty zápletky už prostě nemaj šťávu a díl s nacistama byl vyloženě trapnej. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem na sobě nezpozoroval žádnou nadpřirozenou schopnost a vždycky jsem nesnášel zmetky. S takovouto výbavou bych se na veřejně prospěšné práce neměl vydávat, ale hodnocení seriálu, ve spojení se zvýšenou možností výskytu zázraku v předvánočním čase, mne donutilo na sebe navléci oranžovou kombinézu a vykonat nějakou tu veřejně prospěšnou práci. Již to neudělám, protože mne nijak zvlášť nebaví hrabat se v odpadcích, beze smyslu se potulovat v čase ani souložit na záchodcích. Nemohl jsem přitom sice přehlédnout jisté zábavné momenty, ale přesto jsem zvolil odchod v okamžiku, kdy jsem mimořádně bystře zaznamenal, že na seriálu mne již baví pouze sestavovat pořadí, ve kterém bych hlavní hrdiny házel agresivnímu tučňákovi k večeři. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • I přes všechny drby, že Robert Sheehan (Nathan) odešel kvůli jiné nabídce nebo kvůli malému platovému ohodnocení, se herec nechal slyšel, že chtěl jednoduše: "vysmahnout jinam a dělat jiný věci." (cihlenka)
  • Joseph Gilgun (Rudy) má na hrudi vytetovaná číslice 23456 jako památku na svůj čas strávený natáčením seriálu. Každé číslo představuje jednoho z jeho kolegů ze 3. série. (cihlenka)
  • Natáčecí štáb měl mnohdy problémy vyslovit křestní jméno Iwana Rheona (Simon). Herečka Lauren Socha (Kelly) v jednu chvíli odmítla natáčet scénu, dokud štáb jméno jejího kolegy nevysloví správně. (cihlenka)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama