Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 222)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mohli bychom prosím přestat zabíjet naše vedoucí?!" ___________ Geniální černá komedie která satiricky dekonstruuje klasická klišé superhrdinského žánru. Boží žánrovka a dnes již kultovní záležitost, ke které se rád nostalgicky vracím. První dvě řady v nichž exceluje (doslova) nesmrtelný Robert Sheehan řady nemaj chybu, zbytek je kvalitativní sešup dolů. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Trošku kokotinka, nemyslíte? Parta lehce zlobivých dětiček získá zázrakekm(úderem bleskem) superschopnosti, které jsou z velké části zkopírované od seriálů podobného ražení. Tento seriál má však ve srovnání s jinými jeden zásadní problém. Hrozně nesympatické hlavní hrdiny a totálně debilní příběh, dá - li se to tedy z dvou dílů, které jsem byl ochoten podstoupit vůbec hodnotit. Pokud máte z matematiky jedničku, tak jste si asi správně spočítali, že to jsou problémy vlastně dva a dovolím si tvrdit, že to nejsou problémy zdaleka jediné. Na tom seriálu je špatně přibližně úplně všechno. V seriálu hrozně cítím snahu být hrozně vtipný prakticky celou stopáž. Já se za dva díly zasmál sotva jednou trošku. Přeji hodně štěstí všem, kterým tahle sračkoidní hovadina bohatě stačí k ukájení jejich sexuálních potřeb. Hádám, že se to týká uživatelů ve věku přibližně 9 - 16 let, ale určitě se najdou dokonce i vyjímky v řadách místních filosofů, intelektuálů, feťáků a úchylů, kteří vlastě tvoří i naprostou většinu zdejších hodnotitelů, čímž bych se samozřejmě nerad kohokoli dotkl, a s tím je nejspíš přímo spojeno i zdejší přehnaně vysoké hodnocení tohoto nesmyslu. Můj šálek kávy to prostě není. Je to trapné každým coulem. ODPAD! ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

První série se skvěle rozjíždí, druhá je neuvěřitelně nadupaná a napínavá, hltal jsem jeden díl za druhým. Třetí série zklamání, o dost slabší a divnější díly. Čtvrtá série je celkem obstojná, jen mi vadí neustálé umírání hlavních postav.. Nevětší oblíbenec Nathan a jeho skvělé hlášky. Dost mi ve třetí sérii chyběl. Ale Rudy ho docela nahradil, je podobně zobrazen, co se týče chování a vlastností. Ostatní postavy jen doplňují seriál. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Shrnující koment: První dvě série jsou naprosto boží, takže celkové hodnocení je za to. Bohužel potom šla úroveň s odchodem Sheehana hodně dolů. Poslední dvě série prakticky nekoukatelné. Původní koment: Aj fokin lov ja! 1. série: Prozatím to vidím na plný počet. První 4 epizody jsou tak na 4 hvězdy, ale dvě skvělé poslední epizody to nakonce vytáhly až na vrchol.. Hodně povedený sci-fi seriál s humornými hláškami a situacemi a s partičkou "obyčejných" charizmatických mladých lidí. Uvidíme, jestli si dokáže seriál udržet tak skvělé tempo i v dalších dílech. 2. série: Podle mě o něco slabší než ta první. Závěrečné dva díly jsou potom úplně nejslabší z dosavadních 2 sérií. Naopak začátek série byl velmi dobrý a navázal na parádní závěrečné díly z první série. Jinak to bylo dost podobné jako předchozí sérka. Zábava je pořád dobrá a jednotlivé epizody nepostrádají napětí, zápletku a občas i zajímavou pointu. Každopádně se velmi těším na další sérii. Robert Sheehan RULEZ! Hudba parádní! 3. série: Dost velký propad oproti předešlých dvěma sériím. Není to už ono. Nová postava Rudy je spíš osina v zadku a už vůbec to není dostatečná náhrada za Nathana. Ale i když chyběl hlavní tahoun, tak ty epizody pro mě nebyly ani zdaleka tak zajímavý jak ty dřívější. Konec mi přišel docela divnej. Uvidíme, jak to bude s tímhle seriálem dál, rozhodně ho ještě nezatracuju a díky skvělým dvěma sériím ponechávám plný hodnocení. 4. série: Další pád dolů, bohužel je to tak. Nový postavy jsou celkem na pohodu, nějaký momenty jsou slušný a pobaví, ale víceméně to je už dost dementní. Autoři vymýšlí už neskutečný kokotiny spojený se schopnostma, děj to nemá skoro žádnej a nebo se to točí kolem něčeho, co vás vůbec nezajímá. Zpočátku ta série celkem ušla, ale závěrečný díly byly dost chabý a hlavně blbý. No uvidíme, co si pro nás připraví do další série, ale nějaký zlepšení už moc neočekávám (pokud by se teda nevrálita stará banda, to by byla jediná naděje pro tento seriál, který evidentně neví kudy kam). 5. série: Opravdu velmi těžko koukatelná. Prakticky nelze sledovat s plným zájmem, protože je to hodně nezáživné. Nudné postavy, trapácké příběhy a schopnosti. Jediná solidní epizoda je ta pátá. Konec a zvonec. Čest památce prvním dvěma sériím. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

První série vynikající, druhá rozpačitá, u třetí jsem to raději utnul hned zkraje, abych nemusel jít s hodnocením dolů. PS: Musím pochválit Radka99 za vcelku výstižný komentář. Chlapec ušatá učitelská, jak často bývá vedle jak ta jedle, tady se téměř pochlapil. Možná bych mu výjimečně dal i za jedna. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • Joseph Gilgun (Rudy) má na hrudi vytetovaná číslice 23456 jako památku na svůj čas strávený natáčením seriálu. Každé číslo představuje jednoho z jeho kolegů ze 3. série. (cihlenka)
  • V tomto díle zazní skladba „Spanish Sahara“ od kapely Foals, která byla později použita v počítačové hře „Life is Strange“. (fabecc1222)
  • Pro propagaci 1. série byl využíván virální marketing. Na Facebooku a Twitteru si postavy dopisovaly a přidávaly tak k ději další materiál. Objevily se rovněž bonusové klipy, které byly natočené přímo pro server YouTube. (Maruškaa)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama