Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 220)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

PRVNÍ ŘADA: Paráda, má to tu správnou míru zábavnosti, díky které odpustíte i drobné lapsy ve scénáři. Postavy jsou sympatičtí sviňáci a schopnosti jsou tak správně omezené, že s nimi často mají víc problémů než užitku, to záporáci (kolik tomu děcku bylo?) jsou až nečekaně správní a slušní. Krví se nešetří, pro fuck se nejde daleko a parádní soundtrack. Sem s dalšími díly. Ještě poděkování jedné speciální osobě, která mi tuhle pecku doporučila... Jsi nejlepší. ;-) DRUHÁ ŘADA: Výborně navazuje na slibně rozjetou jedničku. Příběhy se komplikují a zvraty berou dech. Jen tak dál. ()

francis 

všechny recenze uživatele

První dvě řady můžu jen doporučit, jsou totiž originální, děsně vtipný, chytrý a skvěle uhozený, a přitom mají hloubku. Třetí řada je o dvě ligy níž, takže pokud si po dokoukání prvních dvou dokážete poručit, na třetí ani nezačínejte koukat (já vím, že to asi nepůjde, ale pak mi nejspíš dáte za pravdu ;-) ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

První série se skvěle rozjíždí, druhá je neuvěřitelně nadupaná a napínavá, hltal jsem jeden díl za druhým. Třetí série zklamání, o dost slabší a divnější díly. Čtvrtá série je celkem obstojná, jen mi vadí neustálé umírání hlavních postav.. Nevětší oblíbenec Nathan a jeho skvělé hlášky. Dost mi ve třetí sérii chyběl. Ale Rudy ho docela nahradil, je podobně zobrazen, co se týče chování a vlastností. Ostatní postavy jen doplňují seriál. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dějově v podstatě stoprocentně seriózní sci-fi seriál o lidech se superschoptnostmi (alá Heroes), který se z nutnosti logické neprůstřelnosti daného vesmíru vylhal použitím humoru. Humoru značně nekorektního, drsného a sprostého. Což je fajn. Zatím mě baví jak postavy a jejich hlášky, tak i jednotlivé příběhy. Seriál tak díky zapojení humoru určitě nedojede na to, kvůli čemu dojeli Heroes (zamotaný příběh a všemocné postavy, veškerá dějová logika se zhroutila), ale mohl by dojet kvůli přílišné repetitivnosti. Většina dílů totiž odpovídá kostře "záporák týdne" + "hlášky" + "sex" + "skok časem, když někdo umře" ... "happy end". Nicméně na ploše dosavadních třinácti dílů je to zatím ok. PS: Dal bych i pět hvězd, ale neuvěřitelná scenáristická chyba v posledním díle (spoiler pro finále 2. série: postavy vědí to, co bylo v předchozí epizodě smazáno cestováním v čase) mě nutí jít dolů - alespoň do doby, než se ji tvůrci v další sérii pokusí vysvětlit. PS 2: Misfits bez Nathana budou jako ... Big Bang Theory bez Sheldona ... HIMYM bez Barneyho ... Esmeralda ... bez Esmeraldy. Jo, až tak :-/ ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tenhle serial je neco! Po par minutach jsem v tom byla az po usi. Pilot je naprosto bezkonkurencni a i kdyz si vsechny dily neudrzely jeho uroven, je to porad tak uzasne jine nez ostatni serialy (je to drsne, sokujici, sproste a vtipne tou spravnou merou). Perfektne napsane a zahrane postavy, skvela hudba, senzacni zabery, skvostne intro. Zamilovala jsem si vsechny a vsechno a uz se nemuzu dockat pokracovani...********************** Nehodnotim treti serii, protoze bych musela jit o hvezdu dolu. Po odchodu Roberta Sheehana uz to prestali byt Misfits, jeho nahrada v podani Josepha Gilguna je otresna a trapna. Hlasky site na miru Nathanovi on proste pohrbiva. Obrovske zklamani! ()

Galerie (496)

Zajímavosti (33)

  • V nemocnici si Kelly (Lauren Socha) a dívka vymění osobnosti. Hmotná osobnost Kelly však mluví stále s přízvukem, ačkoliv by měla mluvit jazykem, jakým mluvila dívka v nemocnici. (Brodyman)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama