Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Pivnica rodinného domu nie je cintorín, popol zosnulého patrí do urnového hája - presvedčia sa aktéri cam-hororu Paranormal Entity, ktorý kráča v šľapajách o dva roky staršieho brata Paranormal Activity (2007). Pritom mal všetky predpoklady prekročiť ho. Sympatickí herci vytvárajú dojem normálnej rodinky, ktorá sa v jednej chvíli svojho všedného života stretne s nadprirodzenom, Záhadných, strašidelných a démonických podnetov bolo vo filme viac než dosť, mnohé z nich však zostali nevyužité. Atmosféra bola miestami veľmi mrazivá a stopy bosých nôh v rozsypanom popole mŕtveho otca zase najlepším nápadom tohto hororu. Veľa vecí z filmu som už mal možnosť vidieť niekde inde. Takže: priemer. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Taky se mi občas doma hejbe peřina, většinou po pořádném gulášku, ale že bych kvůli tomu hned vytahovala kameru... Jeden film už jsem viděla v několika verzích, koukám, a tohle je spolu s tím, v němž se jen točily pánvičky a bazén, ten nejotravnější. Už ne, vymyslete si zas něco jinýho, krucifix, ať to nedopadne jako dneska, kdy jsem byla z debility filmu tak unavená, že jsem pomalu ani nedokázala mačkat rychloposuv. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Toto je příběh Thomase Finleyho, který byl obviněn z několika vražd, mezi tím i své vlastní dcery. Thomas tvrdil, že to udělali démoni neznámého původu. Chvilku po svém zatčení, spáchal sebevraždu. Tento film se našel o rok později v podkroví rodinného domu. V poslední době se protrhnul pytel z těmito a podobnými snímky. Ve své podstatě jsou všechny na stejné brďo. Hudba žádná, kameraman nemůže pořádně ukázat, zda něco umí a herci musí vynaložit úsilí, aby nevypadali jako herci. Naštěstí jsou vybráni herci - neherci a tak se vlastně ani moc nemusí snažit. CHYBA VE FILMU - Okolo 87 minuty je tělo potřísněno velkým množstvím krve, ale při dalším záběru je vidět jen říznutí na těle a žádná krev.......... Líbí se mi, že tady si tvůrci konečně vyhnuli chybě předcházejících filmů a to, že neuvedli v závěrečných titulcích jména herců, kteří tam hrají. Dali tím filmu tu správnou dokumentární podobu. Film je lepší než Paranormal aktivity. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Bezkrevný a narychlo spíchnutý plagiát Paranormal Activity dává přesně to, co se od něj dá čekat: Nic. Hošan drží kameru i v momentě, kdy si vybírá nářadí z kufru, jinak dlouhé desítky minut zabírá dům, kde se nic neděje. Není objasněno, jak a kdy rodina ke svým problémům přišla. Není pořádně objasněno, proč se paranormální entita podepsala jako Maron. Není objasněno, proč se všichni chovají jako debilové. Když se dívka, po níž očividně temné síly jdou, ztratí v noci ze svého pokoje, její prudce inteligentní bratr radši bloumá domem i zahradou s kamerou a ani nezkusí zavolat její jméno. Jasně, noční záběry domu, kde něco není v pořádku, lehké náznaky strachu místy vypracují, nicméně vzhledem k tomu, že si vše půjčují z původního filmu, z nějž dokonce ukradly zvukový efekt, není absolutně o co stát. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Priznám rovno že mňa ani originál s názvom Paranomal Activity v dobe uvedenia nedokázal zaujať a keď som si pozrel túto nehanebnú kopíračku, je výsledok rovnaký. Ako môže fungovať napodobenina už tak amatérského filmu? Hodinu a pol sledujeme ako sa sem tam zapne televízor, ako sa otvoria a hneď zas zatvoria dvere či uvidíme stopy chodidiel na strope. Jediné čo stálo za pozonosť, bola tá mladá sympatická cica, ktorá tu na záver ukáže svoje prednosti. Samotný záver nie je vôbec šokujúci, pretože už v úvode je nám ukázané ako to celé dopadlo a že sledujeme len zábery nájdené na povale domu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)
  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)
  • Film neobsahuje žádné titulky, ani na začátku ani na konci. (Cheeker)

Reklama

Reklama