Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dovolím si jít tady proti všem a ač to sám nechápu, tak Paranormal entity je mnohem lepší a děsivější než Paranormal activity. O tomto snímku se moc neví a všude se mluví jen o "activitách", což není úplně dobře, protože v activitách se sem tam jenom pohne křeslo nebo záclona, ale tady si kamera mnohem víc hraje s nervy diváka a když už se jde na něco paranormálního, tak to stojí za to víc. Skutečně se jedná o děsivější, méně předvídatelný a postupně gradující příběh, který kdyby přišel jako první, tak je hitem! Jediném velikým mínusem je pro mě trochu nepochopitelný střih na konci. Nejdříve se normálně baví s vymítačem, nikdo nevypíná kameru a najednou je po všem. To jsem nepochopil, ale rozhodně je to lepší než Paranormal activity! ()

tokyno 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že toto je pouhá kopírka filmu Paranormal Activity, a to o hodně horší. Konec byl hodně, ale hodně špatný. Ovšem dávám 3 hvězdičky proto, že mám takové filmy v oblibě, a ikdyž je tohle to stejné jako Paranormal Activity, tak sem byl za takovýhle další snímek rád. Kdo je na tom stejně jako já, měl by se podívat. ()

Reklama

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Hm ... tak to bylo řádné zklamání. Spíš než Paranormal Entity by se to mělo jmenovat PARANORMAL DEMENTITY. Napětí téměř nulové. Jenom samé heky, trapné zpovědi atd. Těšil jsem se až to skončí, a to mám PA rád !!! Jediné pozitivum bylo, že jsme mohli zahlédnout na 1 vteřinu prsa Samanthy ve vaně a potom ještě na konci, na trapném konci ... podotýkám. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si, když na světlo světa přišla Záhada Blair Witch a pak ji každý začal parodovat (Závada Blair Witch) nebo dokonce natočili pokračování? Tak přesně o tomhle Paranormal Entity je. Jen vykrádání "úspěšného" Paranormal Activity a podobný název jim pomáhá k tomu, aby si jej lidé s tímto hororem pletli (já osobně jsem film stáhla pod názvem Paranormal Activity 2 :D). Opět se ocitáme v domě, ve kterém straší. Syn se rozhodne natáčet pokoj své sestry a matky a obývák, aby přišel na to, co se veskutečnosti děje a my jsme svědky nevysvětlitelného zavírání a otevírání dveří, rozsvěcování lamp a padání předmětů ze zdi, nemluvě o stopech z popele na stropě (Paranormal Activity měl stopy z mouky na zemi). A to "strašidelné" postávání v místnosti v tranzu už taky nikoho nevyděsí. Narozdíl od Paranormal Activity ale v Paranormal Entity uvidíte několikrát obří ženská ňadra a to už je velký důvod, proč se na to asi většina mužského pohlaví bude těšit. (Vlastně stejně jako v Záhadě Blair Witch 2 :)) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že jsem se nebála. Naopak! Při sledování PE v jedenáct hodin večer ani není možné se nebát. ALE! Herci nesympatičtí, kamera opravdu mizerná (při tomto snímku mi to bylo až nepříjemné oproti PA1 a 2) Ovšem jakmile se začali točit filmy typu Záhada Blair Witch, REC, PA, nastala doba handycamer a filmy točeny tímto způsobem nelze spočítat na prstech jedné ruky. V jednu chvíli jsem přemýšlela, jestli film nedokoukám další den, protože hororová atmosféra na mě působila o 106. Nakonec jsem film úspěšně zhlédla a docílila toho názoru, že nebylo nutné, aby někdo tento film točil. Pro zpestření nudného večera budiž. Dvě lepší. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)
  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)
  • Film neobsahuje žádné titulky, ani na začátku ani na konci. (Cheeker)

Reklama

Reklama