Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak už podle názvu je zřejmá inspirace Paranormal Activity a dost nestoudně to tenhle film i vykrádá. Nicméně já prostě ty filmy dělané ruční kamerou mám strašně rád a když se k tomu přidá i trocha té duchařiny, nemůžu odolat. Strašidelné to je, a to že se divák hned na začátku dozví, jak to celé dopadne, je vlastně geniální tah filmařů, protože to pak dodává celému snímku nesmírně pesimistický nádech totální bezmoci, protože nečekáte na to JESTLI, ale pouze JAK a KDY. Mně se to líbilo, ale protože to je prostě jen kopie, hodnocení ponechám průměrné. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Když jsem tuhle vykrádačku Paranormal activity viděl poprvé, ani mi moc nevadila celkem fatální nepůvodnost a téměř nulový příspěvek do pokladnice toho velmi úzkého žánru. Navíc v roce 2009 podobné filmy v podstatě začínaly. Ale když jsem to napodruhé dokoukal, nemoh jsem se zbavit dojmu, že krom pachutě revivalového odéru, ve filmu nenajdem navíc opravdu ani zbla oproti svému staršímu a slavnějšímu kolegovi. Nicméně ta scéna >SPOILER< se stopami na stropě mě solidně šokovala. Pro fandy žánru ale v podstatě standardní kousek... ()

Reklama

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Hm ... tak to bylo řádné zklamání. Spíš než Paranormal Entity by se to mělo jmenovat PARANORMAL DEMENTITY. Napětí téměř nulové. Jenom samé heky, trapné zpovědi atd. Těšil jsem se až to skončí, a to mám PA rád !!! Jediné pozitivum bylo, že jsme mohli zahlédnout na 1 vteřinu prsa Samanthy ve vaně a potom ještě na konci, na trapném konci ... podotýkám. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Pivnica rodinného domu nie je cintorín, popol zosnulého patrí do urnového hája - presvedčia sa aktéri cam-hororu Paranormal Entity, ktorý kráča v šľapajách o dva roky staršieho brata Paranormal Activity (2007). Pritom mal všetky predpoklady prekročiť ho. Sympatickí herci vytvárajú dojem normálnej rodinky, ktorá sa v jednej chvíli svojho všedného života stretne s nadprirodzenom, Záhadných, strašidelných a démonických podnetov bolo vo filme viac než dosť, mnohé z nich však zostali nevyužité. Atmosféra bola miestami veľmi mrazivá a stopy bosých nôh v rozsypanom popole mŕtveho otca zase najlepším nápadom tohto hororu. Veľa vecí z filmu som už mal možnosť vidieť niekde inde. Takže: priemer. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Asyláci, vy jste paka :-D Tohle je fakt k neuvěření, další nechtěně komediální zářez společnosti Asylum. Samozřejmě, vesměs je to nuda k posrání, ale za ty výbuchy smíchu tomu tři dám:) Takhle, ono to celou dobu vypadá jako laciné porno, každou chvíli jsem čekal, kdy se na sebe máma s dcerou vrhnou a rozjedou nějaké orgie. I ten barák vypadá jako z porna. A byl to hnusný barák, bydlet bych tam nechtěl, úplně z něj sálá domov, fakt, asi jako v levném hotelu. A ten hasičák na zdi! Nebo, venku jasný den, okna září, ale uvnitř domu tma jako v prdeli a musí si svítit, co to? Opravdu dobrá komedie. A jen mě to utvrdilo v tom, že nikdy nechci vidět původní Paranormal Activity, které tady Asyláci, jak je u nich zvykem, tak dobře našvédovali. Urazil bych se kdyby mi to někdo pustil a to proto, že tohle je aspoň blbé, tak je to sranda, ale vidět něco podobného míněného vážně, tak si radši vypíchnu oko, než bych se unudil k smrti. A prosím všechny filmové tvůrce: NECHTE UŽ TĚCH POSRANÝCH REÁLNĚ VYTŘEPANÝCH KAMER!!! Tfuj. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)
  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)

Reklama

Reklama