Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Úterní a středeční večery s ČéTé Dva, později s ČéTé Čtyři a ještě později s ČéTé Sport, to už je letitá klasika, škoda jen, že současná Money League už ani zdaleka nenabízí tak strhující podívanou jako ještě před pár lety. Co se týče samotného studia a moderátorů, resp. komentátorů, kvalita je velmi různorodá, v porovnání s anglickou SkySports silně pokulhávající, přesto jde však o mírný nadprůměr, hlavně díky Jaromíru Bosákovi. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se divil, že už sem přibývají i takovéto pořady, ale budiž. Když tu můžou být úděsné Televizní Noviny, tak proč by tu nemohl být i tenhle ne přímo skvost, ale rozhodně ideální podívaná pro ty, co nestíhají sledovat všechny zápasy. Do výčtu kvalit rozhodně zařadit prohlídka zápasů nejen s góly, ale i šancemi, rozhovory, ankety a nejkrásnější góly. Nesmíme ani opomenout návykovou znělku a outro hudbu. Nepředpokládám, že to musí všichni hltat (vždyť ani já ne, ale před takovými pěti, šesti lety, když ještě byl čas sledovat zápasy ligy mistrů, tak to byl ideální relax na pátek (a v té době i k přípravě na taneční)), nicméně by mohli lidé docenit evropskou kvalitu a porovnat to kupříkladu s přenosy Primy nebo Novy. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Slabota. Pochopitelně, že sleduji LM, ale magazín o ní už jen výjimečně. Nemusím vidět stále stejné situace s monotonním moderátorem sdělujícím obecně známé statistky a fakta. Nemá to žádný styl, jen je to rychle splácané dohromady a doprovázené vždy nějakým prázdným komentářem slavného fotbalisty. Opravdu bída bez špetky nápadu. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Fotbal jako takový miluju, takže konfrontace NEJevropských týmů (herních stylů) si nemůžu (a taky nenechávám) pravidelně ujít. Divily byste se, za jakých podmínek (narozdíl od početných zahraničních štábů a s tím spojených finančních prostředků) tenhle pořad vzniká. Přesto svou kvalitu bezpochyby má. Navíc Lipka by mi to při futsale dal sežrat, takže SUPEEER :o) ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Geniální pořad o nejlepší fotbalové soutěži světa.Zde opravdu nemám co vytknout,líbí se mi,že je to aktuální,pravidelné a to nejlepší jsou příběhy hráčů a rozhovory s nimi.V každém dílu se dozvím něco nového a vždy opravdu zajímavého.Do pozadí hraje dobrá hudba,nic se zbytečně neprotahuje,nenudím se a vždy si rád spříjemním den shlédnutím tohohle pořadu v televizi.Takže zde je to s hodnocením jasné ! ;) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama