Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

tucnakova

všechny recenze uživatele

Všechna zranění budou ( ještě že tak ! ) po ošetření následované umytím .... Šup z tepláků do obleků a srdíčko s sebou ! A co to-co to - vlastně-vlastně - asi-asi - tak-tak - určitě-určitě je za high level, to krásné, pronikavým intelektem prosycené i dobrým vkusem velmi výživné Studio s Liborem Boučkem a Markem Jankulovskim, chlapci ? Rozhodně je to prima a nepochybně cool ! No, sportu zdar a fotbalu zvlášť - a mějte pěkný večer ( to především ) ! ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Fotbal jako takový miluju, takže konfrontace NEJevropských týmů (herních stylů) si nemůžu (a taky nenechávám) pravidelně ujít. Divily byste se, za jakých podmínek (narozdíl od početných zahraničních štábů a s tím spojených finančních prostředků) tenhle pořad vzniká. Přesto svou kvalitu bezpochyby má. Navíc Lipka by mi to při futsale dal sežrat, takže SUPEEER :o) ()

Reklama

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd dát nemůžu, ty má Liga mistrů:-) Komentáře k ní jsem nacpala do komentářů k Partičce a Ordinaci v růžové zahradě, protože jsem nevěděla, že se dá ohodnotit Magazín:-) Tak tady aspoň napíšu, že fandím Italům, Francouzům (ti si to u mně často vyslouží prostě jenom tím, že jsou Francouzi) a objektivně určitě Barceloně. Tu jsem nejdřív brala jako typický nafoukaný velkoklub. Velkoklub jsou, ale právě to, že jsou tak normální a nenafoukaní mě úplně dostalo. Když při finále s Manchesterem předal Puyol Abidalovi kapitánskou pásku, aby si mohl jako první vzít pohár, bečela jsem jak mimino. A ze všech nejnormálnější je asi Lionel Messi - týpek odvedle a přitom lepší než všechny vystajlované a nagelované primadony dohromady. To, že si přes svoje neuvěřitelné fotbalové kvality nehraje na hrdinu a nešušní si míč pro sebe, aby pak mohl dát gól nebo slavně minout, že nahraje, že je fakt členem týmu, to zněj teprve dělá opravdu toho nejlepšího hráče na světě. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Magazínu Ligy majstrov nie je čo vyčítať. Zostrihy zápasov sú zobrazované z iných kamier, ako vidíte zápasy v televízii, do kamery sa k zápasom vyjadrujú hráči a tréneri, sú nám predstavovaní nováčikovia súťaže a ich štadióny. Takže prečo iba 4? No preto, že ako slovák nemám svoj obľúbený klub a naše družstvá, pokiaľ sa tam raz za 7 rokov dostanú, tak ich púť sa skončí v základnej fáze. V prípade Žiliny po piatich debakloch. Takže súťaž nemá pre mňa patričné napätie. ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Geniální pořad o nejlepší fotbalové soutěži světa.Zde opravdu nemám co vytknout,líbí se mi,že je to aktuální,pravidelné a to nejlepší jsou příběhy hráčů a rozhovory s nimi.V každém dílu se dozvím něco nového a vždy opravdu zajímavého.Do pozadí hraje dobrá hudba,nic se zbytečně neprotahuje,nenudím se a vždy si rád spříjemním den shlédnutím tohohle pořadu v televizi.Takže zde je to s hodnocením jasné ! ;) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama