Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

AjfelCZE 

všechny recenze uživatele

Už od dětských let byl v naší rodině fotbal sport číslo jedna. Stejně tak i úterní a středeční večery patřily svátku fotbalu - Lize mistrů. A pokud jsem během zápasu usnul, vždy se člověk mohl podívat v pátek na sestřihy. Také se dozvěděl nějaké novinky ze zákulisí a mohl sledovat rozhovory s hráči a jejich pohled a tipy pro jednotlivé zápasy. Já nemůžu hodnotit jinak než plným počtem hvězdiček - u mě se jedná o srdcovou záležitost ;) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořad pro všechny fanoušky toho nejlepšího fotbalu, co se na světě hraje. Liga mistrů patří už více jak jedno desetiletí mezi moji nejsledovanější soutěž, a tak si ani tento Magazín, který nám nabízí sestřihy z utkání, rozhovory s hráči a jiné aktuality, většnou neodpustím. Jediné co mi v posledních letech vadí jsou sestřihy z utkání, které jsou podávány kamerou na úrovni hřiště z různých pozic. Je to velmi chaotické a člověk se v tom nemůže vyznat a užít si tak nejzajímavější situace z utkání (navíc chybí některé góly). Evropská liga možná nenabízí tak kvalitní týmy, ale sestřihy v Magazínu Evropské ligy jsou mnohem lepší. ()

Reklama

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jakožto fanouška kvalitního fotbalu, povinnost jako seřezat syna rákoskou za kouření ve škole. Jen škoda, že jsem tak málo důkladný, protože se k tomu výprasku dostanu, vzhledem ke dni vysílání, jednou za uherský rok. Plné hodnocení to nemá jen proto, že mi kecy o tom, čím se doma krmí Forlán či Messi, přijdou jako pěst mezi oči, tudíž sranec. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se divil, že už sem přibývají i takovéto pořady, ale budiž. Když tu můžou být úděsné Televizní Noviny, tak proč by tu nemohl být i tenhle ne přímo skvost, ale rozhodně ideální podívaná pro ty, co nestíhají sledovat všechny zápasy. Do výčtu kvalit rozhodně zařadit prohlídka zápasů nejen s góly, ale i šancemi, rozhovory, ankety a nejkrásnější góly. Nesmíme ani opomenout návykovou znělku a outro hudbu. Nepředpokládám, že to musí všichni hltat (vždyť ani já ne, ale před takovými pěti, šesti lety, když ještě byl čas sledovat zápasy ligy mistrů, tak to byl ideální relax na pátek (a v té době i k přípravě na taneční)), nicméně by mohli lidé docenit evropskou kvalitu a porovnat to kupříkladu s přenosy Primy nebo Novy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Liga Majstrov UEFA je pravideľný, každoročne sa konajúci, futbalový turnaj. Zúčastňujú sa ho najlepšie európske mužstvá. Jeho organizátorom je Európska futbalová asociácia (UEFA). Víťazný pohár je považovaný za najprestížnejšiu, najslávnejšiu, klubovú futbalovú trofej na svete. Slovenská verejnoprávna televízia (STV2) prináša zostrih zápasov a aktuálne správy z tohoto prestižného, športového podujatia v relácii „Magazín Ligy majstrov“. Každý futbalový fanúšik to určite dokáže oceniť. Oi! *** ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno