Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Liga majstrov tu je už pár rokov a k nej pre mňa neodmysliteľne patria rôzne prehľady a magazíny, ktoré ju mapujú. K tomu najznámejšiemu televíznemu patrí táto relácia. Prehľad zápasov, najzaujímavejšie momenty, góly, rozhovory, či pohľady do histórie. Zhodnotenie toho, čo bolo, čo je a čo bude. Futbal mám veľmi rád a tento program je nabitý zaujímavosťami zo zákulisia, prináša nové pohľady, je inšpiratívny a svojimi informáciami vie veľa povedať tak niekomu v kolíske futbalu v Anglicku ako aj niekomu, kde futbal nie je športom číslo jeden, napríklad v Litve. Aktuálne, presné a kvalitné. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Magazínu Ligy majstrov nie je čo vyčítať. Zostrihy zápasov sú zobrazované z iných kamier, ako vidíte zápasy v televízii, do kamery sa k zápasom vyjadrujú hráči a tréneri, sú nám predstavovaní nováčikovia súťaže a ich štadióny. Takže prečo iba 4? No preto, že ako slovák nemám svoj obľúbený klub a naše družstvá, pokiaľ sa tam raz za 7 rokov dostanú, tak ich púť sa skončí v základnej fáze. V prípade Žiliny po piatich debakloch. Takže súťaž nemá pre mňa patričné napätie. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořad pro všechny fanoušky toho nejlepšího fotbalu, co se na světě hraje. Liga mistrů patří už více jak jedno desetiletí mezi moji nejsledovanější soutěž, a tak si ani tento Magazín, který nám nabízí sestřihy z utkání, rozhovory s hráči a jiné aktuality, většnou neodpustím. Jediné co mi v posledních letech vadí jsou sestřihy z utkání, které jsou podávány kamerou na úrovni hřiště z různých pozic. Je to velmi chaotické a člověk se v tom nemůže vyznat a užít si tak nejzajímavější situace z utkání (navíc chybí některé góly). Evropská liga možná nenabízí tak kvalitní týmy, ale sestřihy v Magazínu Evropské ligy jsou mnohem lepší. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Fotbal jako takový miluju, takže konfrontace NEJevropských týmů (herních stylů) si nemůžu (a taky nenechávám) pravidelně ujít. Divily byste se, za jakých podmínek (narozdíl od početných zahraničních štábů a s tím spojených finančních prostředků) tenhle pořad vzniká. Přesto svou kvalitu bezpochyby má. Navíc Lipka by mi to při futsale dal sežrat, takže SUPEEER :o) ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Geniální pořad o nejlepší fotbalové soutěži světa.Zde opravdu nemám co vytknout,líbí se mi,že je to aktuální,pravidelné a to nejlepší jsou příběhy hráčů a rozhovory s nimi.V každém dílu se dozvím něco nového a vždy opravdu zajímavého.Do pozadí hraje dobrá hudba,nic se zbytečně neprotahuje,nenudím se a vždy si rád spříjemním den shlédnutím tohohle pořadu v televizi.Takže zde je to s hodnocením jasné ! ;) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno