Reklama

Reklama

Jeden z méně významných členů podsvětí Vincent (Miguel Ferrer) na základě falešné hlášky od jednoho ze svých dealerů zabije jiného dealera. Avšak v tu chvíli bohužel ani v nejmenším netuší, že onen zabitý pracoval pro největšího mafiánského bosse široko daleko. Celá situace pak nabere rychlé obrátky. Poté, co přijde o svou ženu Marisu, zbývá Vincentovi již jen jediná věc, pro kterou má smysl žít - pomsta. Vincentova pravá ruka Joshua (Cuba Gooding Jr.), který chtěl již dříve pověsit mafiánský život na hřebík, ale díky své loajalitě tak neučinil, si v tu chvíli moc dobře uvědomuje, v čem jsou namočeni, a že jen jeden chybný krok může vést k totální zkáze. (HBO Europe)

(více)

Recenze (52)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Totálně zmatené béčko, ve kterém jsem se začal trochu orientovat až přibližně po půl hodině. Jedou, nevíte kam, zabijí pár lidí, nevíte proč...Celkem ucházejicí Cuba Gooding Jr., ale plno nelogických, až debilních činů některých postav to dost sráží. Opravdu nechápu, proč se mafiáni údajně velkého kalibru chovají jako obecní pasáček po lobotomii. Nikdo nikde nehlídá, když hlídá, tak jako malé dítě, viz. stereotypní nabíjení brokovnic ala pumpy pump teprve když se na ně začne střílet, malý boss nakrkne velkého bosse a pak se děsně diví, že než dojede domů, tak jeho žena, která se v prázdném domě nikým nehlídána bezstarostně koupe, je vykuchaná jak ryba, atd. atd. Hloupý a zmatený scénář mně to nedovolil ocenit ani jako žánrovou jednohubku, protože jsem se neustale rozčiloval. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohodle filmu máte jednoznačně pocit,že jste už něco podobnýho někde viděli.Samozřejmě je to téma dost omšelý,stokrát použitý,ale vono co v týhle době neni.Tenhle film funguje dobře,hlavně jeho druhá část.Jen by mě zajímalo,kdo poradil rejžovi,aby do hlavní role obsadil debilního herce M.Ferrera.Ten tomu moc nedává,spíš u mě film o dvacet procent sráží.Škoda.50%. ()

Reklama

hororwatch 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná mafiánská chuťovka plná žvástů, které bossové rádi nakecají před svázaným chlápkem na židli. Je krátká, což je vzhledem k umu, s jakým byla natočena pro mne celkem škoda, zvládl bych i víc. Plusem jsou rozhodně neokoukané obličeje, které svou práci odvedly znamenitě, až bych to do některých neřekl, že umí zahrát tak, nerad bych řekl všestranně, ale tady to vypadalo dobře. Dal bych tomu i pět, ale má to silnou konkurenci. ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

Podivný film, v němž se vyskytují samí zlí hoši a ti buď sypou z rukávů hlášky drsné jak šmirglpapír, nebo jiným zlým hochům rozbíjejí nosy, čelisti, či celé hlavy, popřípadě je prostřílejí skrz naskrz. Cuba Gooding se celou dobu tváří velmi vážně, jakoby vás káral, že jste se uprdli. Téměř jediná ženská postava běhá celou dobu buď v růžovém pyžamku nebo bez něj, jakoby neměla na normální šaty, přestože její manžel má peněz plné kapsy.To, že se motivy zlých hochů nakonec objasní, film už příliš nevylepší. Máte z něj pocit, že si všichni zasloužili to, co dostali. ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Drsný, brutální a temný. Takový je tenhle film v hlavní roli s Cubou Goodingem Jr., který se zde překonává (rozhodně mu to navážno sekne líp, než třeba na lodi plné gayů). Miguel Ferrel, jako staromódní gangster, ctící rodinu, ale přesto neústupný, a tak, kupodivu, nejslaším je Harvey Keitel, i když je pravda, že ani moc prostoru nedostane. To vše, ve spojení s poměrně krátkou stopáží, ve které není místo na hluché místa, propracovaným scénářem po stránce dialogů, nikoliv příběhu (který je pravda, poněkud jednosměrný) zaručí příjemně strávenou hodinku a půl, která uteče jako voda a vy si na konci přejete, ještě chvilku. Ale kdyby tam ta chvilka navíc byla, už by to nebylo ono. Za mě čtyři a půl ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama