Reklama

Reklama

Jack se chystá vyplout

  • USA Jack Goes Boating (více)
Trailer

Jack (Philip Seymour Hoffman) je řidičem limuzíny, jenž sní o práci v newyorské hromadné dopravě a miluje reggae. Většinu času tráví se svým spolupracovníkem a nejlepším přítelem Clydem a jeho ženou Lucy. Ti Jacka seznámí s Connie (Amy Ryan), která s Lucy pracuje v brooklynském pohřebním ústavu. Connie má na na svého nového přítele dobrý vliv – Jack se učí vařit, jde za novou kariérou a učí se plavat, aby v létě mohl vzít Connie na její vysněnou projížďku na lodičce. Zatímco však Jack a Connie pomalu propadají své lásce, manželství Clyda a Lucy se začíná otřásat v základech. Sledujeme, kterak se oba páry musí vyrovnat s nevyhnutelným osudem svých vztahů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (99)

ewi odpad!

všechny recenze uživatele

co to sakra bylo??! od zacatku do konce jsem se smala jako nezrizena protoze proste....tohle neslo...dialogy byly bud k smichu (a fakt nejsem priblbla pubertacka kterou rozesmeje slovo sex) nebo byly totalne vysinute a chovani postav taky...ne ze by zamysleny dej byl spatny - film o outsiderech beru a myslenka, ktera z toho mela vylezt taky nebyla zla...ale ne TAKHLE!... jak mohl Jack goes boating na nekoho pusobit jako "silny film o obycejnem zivote" asi nikdy nepochopim ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o komedii v žádném případě!! Ano, pravda, byl zde jeden skrytý vtípek, ale nic tak pochmurného a nepříjemného jsem dlouho neviděla. Je to protivný film, který bez zaklepání vleze k vám domů a celou dobu prudí. Mě je tak strašně líto všech lidí, kteří tohle pochmurné a nenávistné filmové "veledílo" skutečně považují za komedii anebo příjemný romantický příběh. Váš život musí být skutečně smutný a prázdný. Pokud se máte rádi a nechcete dostat depresi, tak si to nikdo nepouštějte! NESTOJÍ TO ZA TO.. ()

Reklama

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Celkem nic nového pod sluncem, navíc jsem možná už trochu přesycen těmito nezávislými snímky o životních outsiderech, kteří najednou přijdou na to, jak nabýt štěstí, a ono jim to štěstí spadne přímo do klína a udělá jim dobře. Zde si to Jack, řidič limuzíny (!?), uvědomí a štěstí (ruku v ruce se ženou) nabude až v dosti pokročilé fázi svého produktivního věku. ~ Ačkoli už od úvodních sekvencí jsou zřejmé sympatičnost postav i optimismus (viz např. reggae) či jakési zvláštní kouzlo, jež toto zasněžené indie drama s komediálními prvky vyzařuje, stejně nejsem schopen se zbavit jisté pachuti vědomého nakumulování řekl bych až tradičních či obvyklých motivů a postupů pro nezávislý film. ~ Jack Goes Boating je především do interiérů situovaný konverzační relativně malý, přesto kvalitně natočený snímek o překonání sebe sama, o učení se novým věcem, o následování vytyčené cesty vedoucí k cíli. O naučení se plavat v životě, ve vztahu k ženám. O naučení se být šťastný, plavit se na loďce a vyplout na širé dosud nepoznané moře partnerského soužití, jehož složitost a komplikovanost je názorně ukázána na páru, s nímž se Jack přátelí. ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

Nelson (též podramenní páka) je klasický zápasnický chvat, který se provádí tak, že se ruka zezadu podstrčí pod paží soupeře, ohne se směrem nahoru okolo jeho ramene a dlaní se zahákne za jeho krk, což velmi ztěžuje vyproštění a umožňuje tlak na hlavu zezadu a ze stran. Rozlišujeme jednoduchý Nelson (provedený jednou rukou) a dvojitý Nelson (provedený oběma rukama), popřípadě v odbornější rovině čtvrtinový, poloviční, tříčtvrtinový a plný (dvojitý) Nelson. Jelikož dvojitý Nelson (též dvojitá podramenní páka či dvojitý zámek) je velmi nebezpečný chvat, neboť provedený s dostatečnou razancí či shodou nešťastných okolností může skončit i smrtí druhého zápasníka (hrozí poranění krční páteře či přímo zlomení vazu), je jeho použití v bojových sportech velmi omezeno. V řadě zápasnických soutěží (zejména v amatérských, ženských a dětských) je přímo zakázán. ... tolik wikipedie. ... - Kdyby nebylo toho dvojitého nelsona před závěrem filmu, byla by to málem příjemná selanka... ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem v podstatě to co jsem od Philipa Seymoura Hoffmana dostat chtěl. Jack se chystá vyplout je pro mě totiž tak trochu jako Phillipovy postavy. Čisté, nenucené, osobité a hodně specifické. Pravda, neděje se tady toho tolik, jako jinde a je třeba trochu zvolnit a přistoupit na spíše kecací tempo čtyřdílné fresky docela obyčejných postav, které se tak nějak protloukají současným životem. Každá ze svými problémy, radostmi a sny. A i když je takových filmů docela dost, v tomhle to všechno sedí tak má. Sem tam jsou scény protkané příjemné lehkým humorem, sem tam nějakým tím dramatem aby nakonec vše mohlo dospět do předem očekávaného finále. Při rozhodování jestli tři nebo čtyři hvězdy jsem někde napůl, zaokrouhlím ale přeci jen nahoru. Let's smoke a toast. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první a poslední snímek, který Philip Seymour Hoffman zrežíroval a ve kterém si zahrál jednu z hlavních rolí. (willy1)
  • Philip Seymour Hoffman si zde zopakoval roli, kterou již ztvárnil na divadelním jevišti. (oje)

Reklama

Reklama