Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Inteligentní, příjemný a poutavý film, který uteče jako voda, ale v hlavě zůstane. Hodnocení přesně v duchu názvu "happythankyoumoreplease". Povedený debut očividně ve více směrech nadaného Joshe "Teda" Radnora. A chválim castingovou volbu, protože jak Malin Akerman tak hlavně Kate Mara se rolí zhostily na jedničku! 8/10! ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tahle romanticka mi perfektně sedla. Není to hloupé, jak některé RK bývají, ani na chvíli kýčovité či přeslazené,naopak: je tu hned několik silných dialogů, které mě přiměly k zamyšlení. Padnoucí hudba, skvěle vybraní herci, délka akorát a jedno z hlavních vyznění filmu? Pryč se smutkem a cynismem, buďte pozitivní, veselí a (alespoň někdy) věřte, že můžete být šťastní. Tenhle filmeček je radostný a plný optimismu, a proto se mi líbí mnohem víc, než nějaká těžkotonážní dramata, která mají možná 88%, ale člověk má po nich depku. Pokud vám tento film myšlenkově sedne tak, jako mně, budete se po něm cítit pozitivně naladěni, to vám zaručuji. PS: Josh Radnor, kt. i režíroval a napsal scénář, si u mě zvednul reputaci, protože mně už v posledních sériích HIMYM začínal lézt na nervy. ()

Reklama

Morzael 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný a komorní příběh s velmi uvěřitelnými postavami řešící vcelku obyčejné problémy (s výjimkou toho, jak si z metra odnesl domů malýho černouška :-D). Jakožto Radnorovu prvotinu to musím pochválit, protože scénář byl řemeslně odveden lépe, než to dokáže většina větších zvířat Hollywoodu. Jen tak dál. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodový romantický komediodrama, kde Josh Randor je přesně takovej jako v HIMYM, což mě osobně nevadí, myslim, že se na to celkem hodí a navíc on je jen jedna část z tří párů, který se tu řeší a celkově celej film plyne v takovým příjemným tempu i atmosféře, že se na to dobře kouká, i když to nic geniálního neni. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

I přes vztahovou studii života v New Yorku jsem se do srovnávání s Woodym Allenem nehnal, ale když ho jeden dialog "anonymně" připomenul, došlo mi, že Josh Radnor právě tohle chce. Zařadit se svým vyprávěním alespoň částečně po bok velikána. A nakonec proč ne? Vztahům věřím, jejich pointám také a i herci jsou ukočírovaní přesně tak, aby nikdo nevyčníval a jejich menší mozaika byla adekvátní. Není co řešit, ideální indie zamyšlení je tu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)
  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)

Reklama

Reklama