Reklama

Reklama

Zpověď zabijáka

  • USA Game of Death (více)
všechny plakáty
Trailer

Tajnému agentovi CIA Marcusovi (Wesley Snipes) sa pod jeho krycou identitou bodyguarda podarí získať si bezvýhradnú dôveru nebezpečného obchodníka so zbraňami Smitha (Robert Davi). Jeho úlohou je zabiť Smitha i človeka, ktorý financuje jeho obchody, pri najbližšom odovzdávaní hriešne veľkého balíka peňazí. Ibaže na ceste tam na Smitha s Marcusom ktosi spustí vražednú streľbu a Smith skončí v nemocnici, kde potom Marcus musí čeliť niekoľkým mimoriadne brutálnym vražedným útokom. Ukáže sa, že za všetkým stojí Marcusov vlastný tím, vedený jeho bývalým chránencom Zanderom (Gary Daniels), ktorý chce jediné - peniaze! A kvôli nim neváha ísť doslova cez mŕtvoly. Zdá sa však, že pri svojich plánoch poriadne podcenil Marcusa, ktorý nemilosrdne a systematicky, krok za krokom, decimuje svoj starý tím... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

nash. 

všechny recenze uživatele

Béčkový akční průměr s prostinkou historkou, spoustou filtrů a žánrových klišé, který se ke konci už poněkud vleče. Přestřelky jsou sice nudné a občas působí svým monotonním tempem "jednu já-jednu ty" téměř komicky, ale kontaktní souboje vypadají dobře, střih není rušivě zběsilý a Wesley vypadá jako by věděl co s rukama. A o nic jiného než o souboje a přestřelky tu vlastně nejde. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad drtivého vítězství formy nad obsahem. Pokud tomuhle akčňáku opravdu něco schází, pak je to dobrý příběh. Jasně, co taky chtít od filmu, který se v podstatě odehrává v reálném čase, že jo. Bohužel, děj má jen 78 minut, někteří dobří herci, jako Robert Davi nebo Ernie Hudson jsou naprosto nevyužití, zatímco dřevochlapice Zoë Bell, je skoro v každém záběru. Na druhou stranu, tempo je solidní, hudba a režie překvapivě dobré a Snipes i Daniels mají slušnou formu. Celkově, velmi příjemné akční rozptýlení, které člověk zapomene dřív, než skončí závěrečné titulky. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva znepřátelení tajní agenti CIA Wesley Snipes a Gary Daniels stojí proti v sobě v celkem svižném akčním filmu režiséra Giorgia Serafiniho. Mezi nimi jsou dva mocní mafiáni Robert Davi a Quinn Duffy. Prvně jmenovaný agent měl za úkol infiltrovat se do zločinecké organizace a stát se bodyguardem mocného bosse a druhý agent mu měl krýt záda, jenže zatoužil po mafiánově penězích a zrada v řadách CIA na sebe nenechá dlouho čekat. Wesley Snipes bude muset v nemocniční budově, a následně v budově zločinecké korporace, prostřílet si a promlátit si cestu ven. Budou praskat kosti, údy a vazy. Po dlouhé době jsem si pustil film s drsným Wesley Snipesem a ani trochu jsem nelitoval. Je stále ve formě, mrštně eliminuje své protivníky přesnými chvaty, kopy a údery na krční tepnu a skoro jsem zalitoval, že bitek ve filmu nebylo ještě víc. Rozhodně jsem se však nenudil, protože dialogy se zredukovaly na minimum a větší prostor dostala akce doplněná několika originálními záběry na soustředěného Snipese a "koženého" specialisty na záporáky a mistra v bojovém umění v jednom Garyho Danielse. Od jejich závěrečného souboje na střeše jsem si sliboval mnohem víc, a možná scénu v kostele se zpovídajícím se Snipesem ze svých hříchů, bych do akčního filmu nezařazoval, ale jinak celkem spokojenost. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Wesley je môj obľúbenec a keďže v dnešnej dobe už netočí, alebo točí len sračky, zabrúsil som v jeho kinematografii o desať rokov naspäť a našiel tam niečo, čo nevyzeralo úplne zle. V prvom rade ma zaujalo obsadenie, ktoré pre akčných fanúšikov, ktorý nejaké to béčko už videli určite bude zopár tvarí známych. Je tu Robert Davi (v 80 a 90 tých rokoch sa mihol v hromade filmov ako Raw Deal, Die Hard, Maniac Cop 2), drsňáčka Zoe Bell, ktorá ako kaskadérka vie kopať aj profesionálne a nakoniec Garry Daniels, týpek ktorý tiež čo to ovláda a v dobách minulých sa brodil v akčnom žánri pomerne často, no pamätať si ho môžete aj s prvého dielu Expendables, kde dostal od Stathama a Jeta Liho pekne na prdel. Tu si to tento krát rozdá s Wesleym a nie je to vôbec zlé. Príbeh je jednoduchý a v tomto žánri už taká klasika. Viac ma zaujala akčná stránka, nie že by bola premakaná, ale je jej pomerne dosť na to, že film je celkom krátky. Ako náhle sa to rozbehne a Wesley je nonstop v obkľúčení, tak ma to bavilo. Záverečná bitka muža proti mužovi tiež poteší. Snipes bol skratka ešte vo forme a rukami rozhadzovať vedel celkom obratne. Horšie je to s filtrom a strihom filmu, pretože niektorý inteligent (režisér?) dostal nápad, že medzi napínavými scénami budeme strihať na detaily a zmení aj farebnú paletu filmu. Vyzerá to otrasne a dosť ma to otravovalo. Zhrnuté a podčiarknuté. Lacná akčná jednohúbka, ktorá ma tých správnych ľudí na palube, aby sa loď od nudy nepotopila.  55% - 3* ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

No, vidím to takto: Wesleyík Snipesík pobehuje po nemocnici s pištoľkou, z ktorej sa nikdy neminú náboje a snaží sa zachrániť kripla po infarktu, ktorý je škaredý ako noc a ktorého už dávno mali odstreliť, pričom si partička gangstrov od sí aj ej vymieňa medzi sebou najostrejšie kecy, aké som naposledy počul vo video filmoch z rokoch osemdesiatich, kedy som vo svojich 12ich objavil kúzlo masturbácie. Toto už naozaj nie je pre mňa. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama