Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (872)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Člověk by díky sračkoidním filmům, které dávají v bedničce s trubadůry https://www.youtube.com/watch?v=7aDO25bf-oU by snad jeden i na ni zanevřel a hodil ji do bazénu. No ještě že sem nevzal příklad Jacquouille, pač nevidět tenhle film, by byla docela škoda. Navíc když je tam ještě Cameron Diaz, co by sexuální symbol všech školáků, kteří poznávají svoji novu učitelku, která chce kozy, ale pořádný kozy. A je schopna udělat pro to cokoliv, takže, krade, lže, podvádí, zneužívá svého těla a i hlouposti mužů, tak by jeden čekal že ke konci filmu, dojde k sebepoznání a zpytuje svoje svědomí a bude se chovat, jak by po ní nejeden uvědomělí a svědomitý občan čekal. Tak jestli tohle čekáte, tak jste stejně tak naivní, jako ta zrzavá husička co chce oject toho ichtyla co se otírá o požární hydranty. Naštěstí ten humor je opravdu pikantní a tuze vtipný, Diaz hraje velice slušně, ostatní postavy, sou ovšem těžce cáknutý, takže je třeba s tím počítat. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.8/10] | me: Veľmi jednoduchá zábava s prvkami kvalitného humoru, ktoré držia tento film nad vodou. Celkovo nič výrazné, často nudné a priamočiare ako to už pri týchto komédiách býva,... ale ako som už spomenul - miestami prekvapí kvalitnými perlami, ktoré sa našťastie vracajú v pravidelných intervaloch a tak udržia pozornosť počas celého filmu a zabezpečia celkový pocit jednoduchej pohody. Neublíži a ako komédia na pracovný štvrtok určite postačí. I tell you what I know. A kid who wears the same gymnastics sweatshirt three days a week isn't getting laid until he's 29. that's what I know. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Docela povedená žánrovka, která mě potěšila jak sama o sobě, tak mnoha odkazy na mé oblíbené Freaks and Geeks (jak personální tak tématické či doslovné). Nevzpomínám si, kdy by mi byla naposled Cameron Diaz tak sympatická, tahle mrcha ji slušela ohromně... Nic světoborného, ale na ukrácení odpoledne byste rozhodně mohli vybrat hůř... 60% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky | Hudba: Michael Andrews | Produkcia: Jimmy Miller, David Householter | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: Mosaic | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 196,910,000 $ || Sú chvíle, keĎ pri filme máte pocit, že sa pozeráte na Disney Chanell. KeĎ odpočítame áčkových hercov, toto je presne ten prípad: Zvrátený podtext pre mladých, samoúčelné sexistické scény pre slintajúcich teenagerov, a postava WTF (v osobe Timberlake-a). Segel poteší, Diaz aj po toľkých rokoch rozvíri... Preto minimálne za dva. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost, některé postavy značně primitivní, zábava nenárnočná, film lehce podprůměrný, znovu bych si ho nepustil. Ale o to jde, tohle se očekává, víckrát si to nikdo stejně nepustí, ale při sledování nudou neusne. Cameron je opravdu zkažená, výuka jí je zcela ukradená, aspoň do chvíle, kdy zjistí, že by z toho mohlo něco kápnout. Co se jazyka týče, nebrali si tvůrci příliš servítky, takže v tomhle ohledu mě (až na pár zbytečných nechutností) potěšili. # příběh 3 | hudba 5 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)
  • Film získal na Teen Coice Awards 201 tři vítězství. Za Nejlepší film, herečku a herce. (Terva)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno