Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

loliti 

všechny recenze uživatele

Nevšedný príbeh s čarovnou atmosférou. Elvis bol presne ten typ chlapca, ku ktorému by som sa schovala, ak by som potrebovala byť chvílu osamote, ale zároveň sa sama necítiť. Prostredie, v ktorom žil na mňa pôsobilo úžasne upokojujúco. A ak by som mu tiež mohla vymalovat dom a zasadiť pole plné slnečníc, kludne sa zdržím aj dlhšie... povedzme, navždy. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Svým mírně bizardním příběhem mi to trochu připomnělo Camille. Tenhle film ale funguje na malinko realističtějším základu, ačkoli mu vládne velmi snová atmosféra a malebná kamera. A s tak talentovanou hlavní dvojicí se jedná o jedno z nejpodmanivějších romantických dramat za poslední dobu.... Po opakovaném zhlednutí musím říct, že film neztratil nic ze své odzbrojující poetiky. Pro mě je tohle jeden z těch snímků, které se točí jednou za dekádu. ()

Reklama

kikin01 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna zastáncem herečky Blake Lively, ale příjemně mě překvapila. Zahrála opravdu dobře a já to oceňuji. Samotný příběh se mi moc líbil, velmi krásné prostředí, nikde nikdo, a to je pro mě ráj. Stejně tak pouto mezi hlavními hrdinami a hodně křehká Elvisova láska ke svému otci. Sympatická a klidná hudba, a prostě velmi milý snímek. And where is she.. my Annabelle? ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, v ktorom sa pohrebný ústav javí ako to najromantickejšie miesto na svete. Nad zápletkou sa zamýšlať nechcem, skôr nad atmosférou, ktorá je vo filme to najsilnejšie. Tvoria ju herci, sympaticky podaná téma životných hodnôt, prirodzené romantické okamihy a pár dramatických momentov, ktoré celý film vykreslujú viac v reálnej podobe. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Klasický nezávislý film oslavující krásy a požitky života, mezilidské city a lásku, který mě dokázal pohltit, přestože pracuje mimo jiné s morbidními prvky - nebo možná právě proto. Kromě podmanivé kamery zaujala hlavní dvojice, kdy Max Minghella působí neokoukaným a herecky vyspělým dojmem a výborná Blake Lively, kromě toho, že je překrásná, je natolik přesvědčivě sympatická, že bych v její společnosti sám nejraději trávil co nejvíce času. V roli otce exceluje Joe Mantegna. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama