Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

Ant 

všechny recenze uživatele

Svým mírně bizardním příběhem mi to trochu připomnělo Camille. Tenhle film ale funguje na malinko realističtějším základu, ačkoli mu vládne velmi snová atmosféra a malebná kamera. A s tak talentovanou hlavní dvojicí se jedná o jedno z nejpodmanivějších romantických dramat za poslední dobu.... Po opakovaném zhlednutí musím říct, že film neztratil nic ze své odzbrojující poetiky. Pro mě je tohle jeden z těch snímků, které se točí jednou za dekádu. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Hviezdičky zvyknem dávať za celkové vyznenie filmu, za herecké výkony, za réžiu, kameru, hudbu atď. Tentoraz dávam celú jednu hviezdičku, a to za seba. Film je nepochybne odpadový a jeho jediným kladom je, že som ho z neznámeho dôvodu dokázal dopozerať do konca. Asi mi to nikto z tých, ktorým sa to tiež podarilo, nebude veriť. Ale druhý krát si poriadne rozmyslím, či mám sledovať náhodne vybraný film. ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Marnice se snad jeste v zadnym romantickym dramatu neobjevila. Elvis jakozto mlady balzamovac mrtvol, co si budem povidat tak trochu i perverzak a na druhou stranu "umelec" se setkava s Anabelle opravdu kurioznim zpusobem. Anabelle, "slavna" modelka, prezivsi svoji smrti a nakonec taky ztrapena zivotem se zvlastnim zpusobem sblizuje s Elvisem a jeho tatinkem Charliem a meni jim tak jejich doposud zabehnuty zivot. Vetsina pribehu se pak odehrava v jejich usedlosti, kde vidite postupy ve vztahu hlavnich hrdinu. Jednu z mala veci, kterou bych vytkla je to, ze se tvurci malo zabyvali Anabellininym z mrtvych vstani. Smetli to ze stolu, jako by casto stavalo, ze se vam nekdo jen tak probudi na balzamovacim stole. Nikomu to tam neprislo divny, akorat me za televizi. Jinak musim uznat, ze film pusobil mile a skoda, ze i dost predvidatelne; ale furt nadprumerne. A nakonec s vyrokem "zazraky se deji" bych k film zaradila i do zanru mysteriozni. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Další neokoukaný skvost! Je fajn zas vidět nezávislý film, který je kolikrát lepší než ty hollywoodské romanťáky, jejichž zápletka je pokaždé stejná. Film má silnou atmosféru a oba mladí herci zahráli vypjaté momenty moc dobře. Role tatínka se mi moc líbila a celkově průběh filmu byl skvěle natočen (nejvíc se mi líbilo malování domu, rozjetí na traktoru a kouzlo slunečnic v závěru) a tím pádem mi to utíkalo. Působilo to na mě dost reálně a romantické dny na pláži byly kouzelné. Na konci nezapomenu na polétavající červený deštník, ale přes to, konec šťastný. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

No hlavní zápletka je trochu podivnějšího rázu, jenže když člověk si podobný případ na internetu přečte každou chvíli, tak proč ne. Hlavní ale je, že Elvis and Anabelle je strašně příjemný film, na který se prostě dobře dívá. Velkým překvapením zde pro mě byl výkon Blake Lively, které je do Gossip girl škoda. Pokud máte rádi malá upřímná romantická dramata, tak tento můžu jen doporučit. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama